Minns lite

Det här är något som hände för ganska många år sedan.

Min lilla mamma var på visit.
Hon var inne i badrummet på morgonen som man brukar.
När hon kom ut sa hon;
"Jag använde en av dina hudkrämer i ansiktet, men det var hemskt vad den luktade illa!"
Det lät konstigt tyckte jag så jag bad henne visa upp krämen.
"Men mamma! Det är ju hårborttagningscème!"

Om Asta

Välkommen hit vare sig du varit här förut eller inte. Jag som skriver här är en kvinna i medelåldern får man väl säga nu för tiden, och jag heter inte Asta i verkligheten, men jag heter Asta här. Jag bor med min man och två hundar i Småland. I ett hus från början av förra sekelskiftet som vi roar oss med att renovera. Våra erfarenheter där är att man hinner aldrig så mycket som man vill och att allting tar alltid längre tid än man tror. Min blogg har funnits i några år och startades mest för mig själv egentligen. Jag har inget budskap och jag har inte något speciellt spännande liv. Men dels tycker jag det är kul att bygga lite på websidor och dels är det ett bra sätt att föra en logg på vad man gör. Framförallt nu när vi har hus. Att det hittar hit en del människor är naturligtvis en bonus. Jag har en genmutation som gör att jag har hemokromatos, något som det finns lite information om här på sidan. I övrigt så tycker jag om att fixa och dona. Att snickra och att göra allt möjligt annat pyssel som jag kommer på. Älskar att lära mig nya saker och det är viktigt att alltid ha ett projekt på gång. Den som vill skicka mig ett mail kan göra det på adressen

2 Kommentarer

  1. Oj oj! Hur såg hon ut i ansiktet sen??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *