Fy

Det står om lille Bobby överallt. I detaljerade beskrivningar om alla fasor han varit med om. Det som han fick stå ut med äcklar mig. Men något som äcklar mig nästan lika mycket är hur tidningarna gottar sig i det. Den stackarn hade ett rent helvete och nu hänger tidningarna ut honom i allra minsta detalj. Och det känns som att de njuter av det. Sambon sa att han reagerat på samma sätt när han började läsa tidningen på tåget. Han hade slutat läsa. Jag är glad för att jag aldrig köper kvällstidningar. Jag vill inte stödja dem. De har för länge sedan slutat vara det som är tanken med massmedia. De skall vara någon slags stöd för oss medborgare, vara en del i övervakningen av det som händer och sker och som landets ledning företar sig. Men de är bara penninghungriga och sensationslystna.

Och de äcklar mig.

Om Asta

Välkommen hit vare sig du varit här förut eller inte. Jag som skriver här är en kvinna i medelåldern får man väl säga nu för tiden, och jag heter inte Asta i verkligheten, men jag heter Asta här. Jag bor med min man och två hundar i Småland. I ett hus från början av förra sekelskiftet som vi roar oss med att renovera. Våra erfarenheter där är att man hinner aldrig så mycket som man vill och att allting tar alltid längre tid än man tror. Min blogg har funnits i några år och startades mest för mig själv egentligen. Jag har inget budskap och jag har inte något speciellt spännande liv. Men dels tycker jag det är kul att bygga lite på websidor och dels är det ett bra sätt att föra en logg på vad man gör. Framförallt nu när vi har hus. Att det hittar hit en del människor är naturligtvis en bonus. Jag har en genmutation som gör att jag har hemokromatos, något som det finns lite information om här på sidan. I övrigt så tycker jag om att fixa och dona. Att snickra och att göra allt möjligt annat pyssel som jag kommer på. Älskar att lära mig nya saker och det är viktigt att alltid ha ett projekt på gång. Den som vill skicka mig ett mail kan göra det på adressen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *