Tomorrow never dies

I fredags satt jag och tittade lite på James Bondfilmen Tomorrow never dies. Då kom där en sekvens i filmen som jag retade mig på och sedan slutade jag titta på filmen. Hur hänger det här ihop?

Scen 1
Hotellrum:
Deltagare: död kvinna, James Bond och så Dr Dead.
Handling: Dr Dead har James Bond framför pistolen och skall döda honom

Scen 2
Parkeringshus.
Deltagare: James Bonds bil, skurkar med alla möjliga tillhyggen.
Handling: Skurkarna skall komma åt en liten röd låda som James Bond har i bilen. De försöker ta sig in i bilen med hjälp av slägga, kofot och automatgevär. Bilen står emot allt utan en skråma. Bovarna ringer Dr Dead och säger att de behöver James för att komma in i bilen.

Scen3
Hotellrum
James lyckas lura Dr Dead som verkligen blir Dead och tar sig till:

Scen4
Parkeringshuset: Här sätter James igång bilen med sin fjärrkontroll och sätter fart på bilen. När den kör förbi honom öppnar han sidorutan och hoppar in. Bovarna blir så klart ganska putta och börjar återigen skjuta mot bilen med sina automatgevär. Och vad händer? Jo bakrutan spricker direkt!!

Alltså!!
Varför håller rutan i scen 2 när de skjuter på den med automatgevär och så går den i scen4 sönder direkt när de skjuter på den?? OK – jag fattar att jakten hade inte varit lika kul om James hade varit helt skyddad i bilen, men det hänger ju inte ihop!!

Slutsats
Asta förbannad, tittar på Maverick istället.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *