Pärlor av olika slag

Idag har det varit en seg dag. Vi var på fest igår och idag kom straffet. Ingen bakfylla direkt, men lite trött och seg. Tog en sväng på stan, men det fanns inte så mycket entusiasm så det blev mest att strosa. Efter att ha hängt lite i soffan så har jag i alla fall jobbat lite med smycken.

Dels har jag gjort ett par enkla örhängen i glas och silver. Har köpt de här rosa glashjärtan för ett tag sedan, men inte haft någon idé förrän nu.Har ett litet större likadant hjärta också som jag skall ta och göra ett halsband av. Har en tanke om vad jag skall göra, vi får se om det faller ut så.

 

 FöreEfter det så tog jag tag i några ringar jag gjort förut. När jag gjorde dem så tänkte jag att jag skulle göra något mera med dem, men det har inte blivit något förrän nu. Och då satte jag lite pärlor på dem helt enkelt. Som på bilderna. Dessvärre lyckades jag inte ta en riktigt skarp bild så det här får duga. Vi får se om jag gör ett nytt försök med kameran en annan dag. Det är inte så lätt att använda kameran med bara en hand och ha ringarna på den andra.
 Efter

Lite dingel – dangel så där. Blev ganska nöjd, med båda delarna.

Imorgon hoppas jag på att vara lite piggare och skall då ta tag i en beställning som jag har.
Idag har det varit en seg dag. Vi var på fest igår och idag kom straffet. Ingen bakfylla direkt, men lite trött och seg. Tog en sväng på stan, men det fanns inte så mycket entusiasm så det blev mest att strosa. Efter att ha hängt lite i soffan så har jag i alla fall jobbat lite med smycken.
Lite dingel – dangel så där. Blev ganska nöjd, med båda delarna.

Imorgon hoppas jag på att vara lite piggare och skall då ta tag i en beställning som jag har.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *