Kommit igång

Det verkar som om jag kommit igång lite igen med mina smycken. Har börjat få lite fantasi igen. Har lite idéer som jag funderar vidare på. Just nu håller jag på att fästa pärlor i mitt halsband som jag gjorde tidigare.
Jag hade redan en tanke tidigare att det skulle fästas pärlor  i det och för ett tag sedan köpte jag lite billiga sötvattenpärlor att fästa. För att kunna göra det behövs det en massa ”headpins” som jag måste göra genom att smälta änden på en massa korta bitar tråd. Dessa ”pinnar” blir så här.

Sedan sätter jag en pärla på pinnen, gör en ögla och surrar fast allt i halsbandet. Det blir så här.

Jag blev riktigt nöjd med den här designen. Dessvärre har jag köpt för få pärlor så jag måste köpa lite flera nästa vecka. Ytterst irriterande att affären inte har öppet förrän på tisdag. När jag äntligen kommit igång. Håll en tumme för att de fortfarande har likadana pärlor som de jag använt också annars blir det lite jobbigt. Jag köpte inte så många pärlor från början för jag hade inte tänkt att de skulle sitta så tätt, men när jag började fästa dem så känner jag att det är precis så tätt jag vill ha dem.

Tänker också göra örhängen till. Har fixat extra ringar, likadana som halsbandet som jag skall fästa i öronkrokar och sedan fästa en eller flera pärlor i. Det här kommer att bli ett toppenhalsband i sommar tror jag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *