Ett nytt halsband – äntligen

Det har varit så mycket med jobbet nu ett tag att inspirationen blir lidande och det har därför inte varit mycket arbete med smycken. Äntligen har jag dock fått ihop ett halsband. Det består av ett antal blåa glaspärlor med blommor i gul, rosa och ljusblått. Dessa har jag satt ihop med silverringar av olika dimensioner. Plus dekorerat med lite hamrade enkla blommor.Halsbandet är så långt att det går att ha två varv runt halsen och knäpps med ett stavlås. Låset går att använda nästan var som helst på halsbandet så att man kan arrangera det på lite olika vis.

 

2 Kommentarer

 1. AT LAST!! And it came out really nice!
  Hope to see the ”real thing” after the Easter vacation.
  Hälsningar,
  Monika

 2. Vilket härligt halsband!
  Det ser ut att passa nu till påsk, glaspärlorna ser ut som små påskägg.

  Kommer du att ha det på dig när du skall ut med kvasten? i så fall känner jag ju igen dig om vi möts!

  Glad Påsk
  Eva

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *