Göteborgsbesök

 Idag gjorde sambon och jag en snabbvisit i Göteborg. Vi och ungefär hela södra Sveriges befolkning. Åtminstone kändes det så. I vart fall när vi kom in i Nordstan. Hu! Orsakerna till detta berodde förmodligen på tre saker:

  • det är lördag
  • det är lönedag
  • det var helt fantastiskt fint väder!

Själv var jag ute efter långbyxor. Jag ville ha något lite vårlikt och hade bestäm att jag ville inte ha byxor i följande färger;

  • beige (TRÅÅÅÅKIGT)
  • brunt (vintrigt)
  • kakigrönt – eller mullvad som jag förstått att det heter på vissa ställen (hur många år har de kört den här färgen nu? Och hur tråkig ÄR den??)
  • svart (dels har jag svarta och dels är det vintrigt)

Jag hade tänkt att det skulle vara ganska lätt men vilka färger fanns det i affärerna på långbyxor??? Jodå, beige, bruna, svarta och gröna. Fy vad trist!! Det slutade med att jag köpte mig ett par jeans och en top i bl.a. orange.

Var har färgerna tagit vägen? Skall inte de komma fram på våren?

Om Asta

Välkommen hit vare sig du varit här förut eller inte. Jag som skriver här är en kvinna i medelåldern får man väl säga nu för tiden, och jag heter inte Asta i verkligheten, men jag heter Asta här. Jag bor med min man och två hundar i Småland. I ett hus från början av förra sekelskiftet som vi roar oss med att renovera. Våra erfarenheter där är att man hinner aldrig så mycket som man vill och att allting tar alltid längre tid än man tror. Min blogg har funnits i några år och startades mest för mig själv egentligen. Jag har inget budskap och jag har inte något speciellt spännande liv. Men dels tycker jag det är kul att bygga lite på websidor och dels är det ett bra sätt att föra en logg på vad man gör. Framförallt nu när vi har hus. Att det hittar hit en del människor är naturligtvis en bonus. Jag har en genmutation som gör att jag har hemokromatos, något som det finns lite information om här på sidan. I övrigt så tycker jag om att fixa och dona. Att snickra och att göra allt möjligt annat pyssel som jag kommer på. Älskar att lära mig nya saker och det är viktigt att alltid ha ett projekt på gång. Den som vill skicka mig ett mail kan göra det på adressen

2 Kommentarer

  1. Oj, vad jag känner igen mig! Har tänkt precis likadant om byxor. Till sist fick det bli ett par bruna i alla fall.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *