Göteborgsbesök

Göteborg 25/3-06 
Idag gjorde sambon och jag en snabbvisit i Göteborg. Vi och ungefär hela södra Sveriges befolkning. Åtminstone kändes det så. I vart fall när vi kom in i Nordstan. Hu! Orsakerna till detta berodde förmodligen på tre saker:

  • det är lördag
  • det är lönedag
  • det var helt fantastiskt fint väder!

Själv var jag ute efter långbyxor. Jag ville ha något lite vårlikt och hade bestäm att jag ville inte ha byxor i följande färger;

  • beige (TRÅÅÅÅKIGT)
  • brunt (vintrigt)
  • kakigrönt – eller mullvad som jag förstått att det heter på vissa ställen (hur många år har de kört den här färgen nu? Och hur tråkig ÄR den??)
  • svart (dels har jag svarta och dels är det vintrigt)

Jag hade tänkt att det skulle vara ganska lätt men vilka färger fanns det i affärerna på långbyxor??? Jodå, beige, bruna, svarta och gröna. Fy vad trist!! Det slutade med att jag köpte mig ett par jeans och en top i bl.a. orange.

Var har färgerna tagit vägen? Skall inte de komma fram på våren?

2 Kommentarer

  1. Oj, vad jag känner igen mig! Har tänkt precis likadant om byxor. Till sist fick det bli ett par bruna i alla fall.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *