Jag bara undrar

Jag bara undrar varför folk när de pratar om Carola alltid säger något i stil med ”Hon har ju en fantastisk sångröst, men…”. På vilket sätt har hon en fantastiskt sångröst? Alltså i förhållande till andra sångerskor? Är det för att hon i någon melodifestival sjöng höga C eller nåt? Eller säger folk så bara för att de skall kunna säga något elakt eller nedsättande efteråt? Och om man först säger att hon är bra så är det OK att säga att hon är dålig sen? Fattar faktiskt inte. För mig är Carola en medelmåttig artist med urtrista låtar. Och det säger jag utan att försöka göra det trevligare genom att först säga att hon har en sådan fantastisk sångröst.

Alltså det verkar ju som att man måste skriva något i sin blogg om Carola just nu så jag tänkte att det är väl lika bra att följa trenden och skriva ut min lilla åsikt.:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *