Ännu en helg

Ännu en helg är över och jag vet som vanligt inte vart den tog vägen. Ändå har jag gjort en hel del i helgen.
I lördags var vi och köpte oss ett par lampor. En köpte vi bara för att den var så rolig 🙂 . Den byter färg hela tiden. Blå, grön, gul, röd. Jätterolig! Jag vet – både sambon och jag är stora barn. Den andra köpte vi däremot av helt vanliga tråkiga orsaker. Vi behövde en.

I övrigt har jag jobbet med min nya löd och gjort en silverkedja, den som är intresserad kan se vad jag gjorde här.

Vi håller också på att bestämma oss för om vi skall köpa oss ett hus eller inte. Ja, inte något speciellt hus (även om jag sett ett riktigt, riktigt härligt ett- åtminstone ett ljuvligt läge) utan mer principen om vi ska överhuvudtaget. Vi bor i en jättestor, jättehärlig lägenhet idag med 3.20 i takhöjd och världens härligaste vardagsrum. Men det är också dyrt i hyra och ibland känns det som att man skulle kunna få mera för de pengarna. Grillmöjligheter t.ex. Samtidigt är det mycket pengar och mycket ansvar i ett hus. Så det är inte så lätt. Men kanske vi måste börja med att ta reda på vad det innebär att köpa ett hus. Plus att kanske börja titta på några också. Det är mycket att tänka på.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *