Äntligen!

Idag är det torsdag.
Det innebär att imorgon är det fredag.
Jippi!!!

Jag har fått den saknade delen till min löd och i helgen skall jag därför testa min löd. Skall göra en relativt enkel silverlänk som jag sett i en bok. Men den innebär mycket lödning. Behöver träna min lödning. Hur det än går skall det bli superkul att testa min nya silverarbetsplats. Som har fått vänta nu på grund av att min löd saknat delar.

Har varit i Stockholm ett par dagar på kurs. Då har jag gått en del. Promenixat när jag haft tid över. Och det har varit så skönt. Måste ta tag i mig själv. Fattar inte hur jag förfallit på träningsfronten nu under ett halvår. Dags för Asta att börja leva igen tror jag. Idet får vara slut nu. Frostgrader eller inte.

Och i helgen skall jag återigen INTE titta på melodifestivalen. Hur många festivaler FINNS det egetnligen?

Om Asta

Välkommen hit vare sig du varit här förut eller inte. Jag som skriver här är en kvinna i medelåldern får man väl säga nu för tiden, och jag heter inte Asta i verkligheten, men jag heter Asta här. Jag bor med min man och två hundar i Småland. I ett hus från början av förra sekelskiftet som vi roar oss med att renovera. Våra erfarenheter där är att man hinner aldrig så mycket som man vill och att allting tar alltid längre tid än man tror. Min blogg har funnits i några år och startades mest för mig själv egentligen. Jag har inget budskap och jag har inte något speciellt spännande liv. Men dels tycker jag det är kul att bygga lite på websidor och dels är det ett bra sätt att föra en logg på vad man gör. Framförallt nu när vi har hus. Att det hittar hit en del människor är naturligtvis en bonus. Jag har en genmutation som gör att jag har hemokromatos, något som det finns lite information om här på sidan. I övrigt så tycker jag om att fixa och dona. Att snickra och att göra allt möjligt annat pyssel som jag kommer på. Älskar att lära mig nya saker och det är viktigt att alltid ha ett projekt på gång. Den som vill skicka mig ett mail kan göra det på adressen

En kommentar

  1. …glöm inte lödvatten!!!
    Lycka till!
    /M.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *