Äntligen!

Idag är det torsdag.
Det innebär att imorgon är det fredag.
Jippi!!!

Jag har fått den saknade delen till min löd och i helgen skall jag därför testa min löd. Skall göra en relativt enkel silverlänk som jag sett i en bok. Men den innebär mycket lödning. Behöver träna min lödning. Hur det än går skall det bli superkul att testa min nya silverarbetsplats. Som har fått vänta nu på grund av att min löd saknat delar.

Har varit i Stockholm ett par dagar på kurs. Då har jag gått en del. Promenixat när jag haft tid över. Och det har varit så skönt. Måste ta tag i mig själv. Fattar inte hur jag förfallit på träningsfronten nu under ett halvår. Dags för Asta att börja leva igen tror jag. Idet får vara slut nu. Frostgrader eller inte.

Och i helgen skall jag återigen INTE titta på melodifestivalen. Hur många festivaler FINNS det egetnligen?

En kommentar

  1. …glöm inte lödvatten!!!
    Lycka till!
    /M.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *