Nu får det vara nog med förkylningar

Nu är jag nedrigt trött på förkylning. Först var jag sjuk med feber och ont i kroppen i en vecka. Sedan fick jag ont i halsen en vecka. Och nu har det satt sig i näsan. Jag tycker att det räcker nu!!

I fredags började näsan rinna ordentligt. Har ni tänkt på hur mycket snor man får ner i magen egentligen? Till vardags är det förmodligen en hel del, men när man är förkyld så rinner det ju nästan hela tiden. Var och lämnade lite prover i fredags och då frågade sköterskan om jag hade ätit något. Funderade så smått på att säga att jag förmodligen hade halva magen full av snor och räknas det som att äta? Men jag sa "Nej, jag har inte ätit något." Förmodar ändå att det var det mest korrekta svaret.

I fredags lyckades jag återigen göra en sköterska lycklig. Varför? För att jag har superfina ådror armvecken. Det slår aldrig fel. Varje gång det skall tas blod i armvecket utbrister alltid personen som skall sticka: "Vilken fin åder!" och ser superglad ut. I fredags fick jag till och med en fråga ifall jag åt några blodförtunnande medel eftersom blodet rann så snabbt. Men nej det gör jag inte, blodet rinner snabbt i mina ådror ändå.

Nu har jag också varit och beställt nya glasögon. Byter från svarta till guldfärgade bågar. Det var inte så himla längesedan jag bytte, men jag behöver nya igen. Men än så länge inga progressiva glas i alla fall, kommer säkert så småningom det också.

Skall iväg till Stockholm ett par dagar nu på kurs. Då tänker jag ta med mig min löd upp och gå till Konrad Wahlström. De säger att de skall få hem nya lödar nu i veckan. Har de inte fått det så tänker jag lämna tillbaka den jag köpte och begära pengarna tillbaka! Så kan jag köpa en ny här i stan. Tänk att det fanns här! Så dumt! Men nu skall det i alla fall ordna sig. Nästa helg hoppas jag kunna testa! Jag har lite idéer jag vill jobba med och så KAN jag inte. Putt!

Hur skall man förresten kunna rösta till hösten? Det finns inte ETT vettigt parti. Fast jag VILL verkligen att sossarna skall bort. Inte för att jag har så mer emot dem än något annat parti, men jag tycker det behöver röras om lite däruppe i toppen så att de inte känner sig så himla säkra. Men jag tänker ALDRIG rösta på den där centertanten – Maud Olofsson. Det är något av det hemskaste jag någonsin sett i partiledarväg. Hon känns inte ens normalintelligent. Hur har hon kunnat bli partiledare?

Nej – nu lägger jag av – jag har ju egentligen inte ett dugg att säga.Smile

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *