Vad är det för märkvärdigt med ishockey?

Alltså. Vad är det för märkvärdigt med ishockey? Här har det tagits massor med guld och andra medaljer i OS, men när det tas guld i ishockey då är det plötsligt ungefär hundra gånger större. Jag förstår inte. De skall ha speciella äreprogram och de hade intervjuer med folk som hade tittat på matchen hur det hade varit etc. Visst det är väl jättebra att de tar guld och de är superduktiga. Men vad gör dem så mycket större än några andra som tar guld? Jag förstår faktiskt inte. Men det är väl bara att konstatera. Allt förstår man inte.

En sak som jag dock upplevt som väldigt upplyftande varje gång jag sett folket i OS-studion har varit Jihde. Nu reagerade jag inte så mycket på hur han uppträdde eller om han var bra eller så, men jag bara storskrattade varje gång jag fick syn på honom. Ärligt talat. VAR har han hittat peruken? Den luggen är helt makalös (lyckades inte hitta någon bild där man ser luggen lika bra som man gjorde på TV). Han ser ut som en sån där docka som fanns under en period. Kommer inte ihåg vad de hette, men de var helt av plast och håret såg ut som en slickad mössa eller något sådant.

Fast det är väl bara att konstatera. När man är så pass ointresserad av sportsnack som jag är så är det bra att det finns något att ha roligt åt. Och hans lugg höll verkligen humöret uppe under hela OS. För jag förstår nämligen inte alls det där med sportsnack. När man efteråt skall berätta om ”varför det gick som det gick” eller ”varför det inte gick som det borde” eller ”om han/hon/de bara hade gjort så här så hade han/hon/de vunnit”. Själva tävlingen kan faktiskt vara rolig ibland. Framförallt om den inte är alltför långvarig och om det är individsporter, men jag struntar ett stort stycke i snacket efteråt. Jag förstår faktiskt inte att det finns så mycket att säga?!?

Idag var det ljuvligt väder här. Kändes faktiskt som att våren var på väg. Tänk om den är det?!?!?:)

3 Kommentarer

  1. hihi, måste erkänna att jag mer än en gång funderat över jihdes hår! vem lyckats att se så bedrövlig ut gång på gång??? nä ta fram saxen och ansa lite grann säger jag!


    Asta:

    Hålller helt och hållet med! Fast han får väl ha en eloge för att han i alla fall lyckas hitta så många olika frisyrer. Det är ju en bedrift i sig.

  2. Ja, visst är han söt?? Kunde inte släppa blicken från håret. Hörde inte vad han sa eller gjorde men håret….det såg jag. Underbart fult…nästan att man vill rufsa och pufsa och ordna till det lite…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *