Ny sida!

Oj, oj, oj nu har jag alltså släppt min nya sida. Såklart blir det en hel del problem. Bilderna fungerar t.ex. inte under Foton och under smycken. Men jag jobbar på det. På något sätt (om det så blir på det allra mest jobbiga sättet, dvs att ominstallera vissa saker) så skall jag fixa det.

Så irriterande det är när saker och ting som SKA fungera inte gör det och man själv inte är tillräckligt duktig för att räkna ut hur man skall göra. Jag är en ganska dålig programmera. Nej – jag är en usel programmerare. Vissa saker har jag lärt mig relativt bra, men att skriva någon mera avancerad kod är inget för mig. Fördelen med att använda öppen källkod är att man får en kod som man kan bearbeta. Det är i vissa fall relativt lätt att ändra i existerande kod. I vissa fall är det ursvårt. Men det ger i alla fall möjligheter som man inte har om man inte kan programmera ordentligt.

Hoppas i alla fall ni kan se min nya blogg och för er som är intresserade att ni kan se resten av sidan. Så småningom skall jag också få bilderna att fungera överallt.

Smile

2 Kommentarer

  1. Men kolla så fint du har gjort om här! Och du kodar allt själv? *imponerad*

    Snyggt jobbat!

    • Jag skulle kunna svara "ja, det gör jag" men det vore inte riktigt sant. Jag har utgått från ett Content Management System som heter Drupal. Men systemet har öppen källkod och det jag har gjort är att jag modifierat lite här och där. Fast det var ganska mycket jobb det också! Pusl! Jag är SÅ glad att jag är klar.

      Jag gav upp på det där att bygga allting själv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *