Ny sida!

Oj, oj, oj nu har jag alltså släppt min nya sida. Såklart blir det en hel del problem. Bilderna fungerar t.ex. inte under Foton och under smycken. Men jag jobbar på det. På något sätt (om det så blir på det allra mest jobbiga sättet, dvs att ominstallera vissa saker) så skall jag fixa det.

Så irriterande det är när saker och ting som SKA fungera inte gör det och man själv inte är tillräckligt duktig för att räkna ut hur man skall göra. Jag är en ganska dålig programmera. Nej – jag är en usel programmerare. Vissa saker har jag lärt mig relativt bra, men att skriva någon mera avancerad kod är inget för mig. Fördelen med att använda öppen källkod är att man får en kod som man kan bearbeta. Det är i vissa fall relativt lätt att ändra i existerande kod. I vissa fall är det ursvårt. Men det ger i alla fall möjligheter som man inte har om man inte kan programmera ordentligt.

Hoppas i alla fall ni kan se min nya blogg och för er som är intresserade att ni kan se resten av sidan. Så småningom skall jag också få bilderna att fungera överallt.

Smile

Om Asta

Välkommen hit vare sig du varit här förut eller inte. Jag som skriver här är en kvinna i medelåldern får man väl säga nu för tiden, och jag heter inte Asta i verkligheten, men jag heter Asta här. Jag bor med min man och två hundar i Småland. I ett hus från början av förra sekelskiftet som vi roar oss med att renovera. Våra erfarenheter där är att man hinner aldrig så mycket som man vill och att allting tar alltid längre tid än man tror. Min blogg har funnits i några år och startades mest för mig själv egentligen. Jag har inget budskap och jag har inte något speciellt spännande liv. Men dels tycker jag det är kul att bygga lite på websidor och dels är det ett bra sätt att föra en logg på vad man gör. Framförallt nu när vi har hus. Att det hittar hit en del människor är naturligtvis en bonus. Jag har en genmutation som gör att jag har hemokromatos, något som det finns lite information om här på sidan. I övrigt så tycker jag om att fixa och dona. Att snickra och att göra allt möjligt annat pyssel som jag kommer på. Älskar att lära mig nya saker och det är viktigt att alltid ha ett projekt på gång. Den som vill skicka mig ett mail kan göra det på adressen

2 Kommentarer

  1. Men kolla så fint du har gjort om här! Och du kodar allt själv? *imponerad*

    Snyggt jobbat!

    • Jag skulle kunna svara "ja, det gör jag" men det vore inte riktigt sant. Jag har utgått från ett Content Management System som heter Drupal. Men systemet har öppen källkod och det jag har gjort är att jag modifierat lite här och där. Fast det var ganska mycket jobb det också! Pusl! Jag är SÅ glad att jag är klar.

      Jag gav upp på det där att bygga allting själv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *