Känner mig lite lurad just nu

Jag har inhandlat en löd nu.

Tog alltså hem den där löden och sedan var nästa uppdrag att inhandla en gasoltub. Och till sist var jag så duktig att jag gjorde det. Tog med mig nya löd för att få lite hjälp med hur jag skulle ansluta min löd till gasoltuben. Och så hade jag planer på att jag skulle testa den till helgen. För två veckor sedan. I gasolbutiken säger snubben där att ”det saknas ju en del”. Och det gjorde det. Om man tittar noga på bilden till höger så ser man en ventil eller vad det nu heter, som skall anslutas till tuben. Och den saknas i min paket!! Och ville jag köpa en sådan skulle den kosta 209 kronor. Men det har jag ju inte lust med eftersom jag faktist redan betalt för den. Så jag tog kontakt med Konrad Wahlström där jag hade handlat. Då visar det sig att de inte hade några sådana paket hemma. De skulle återkomma så fort de fick hem dem. Ringde idag och de hade fortfarande inte fått hem dem. *sur* Men de hade kvar lappen med mitt telefonnummer så de SKULLE ringa så fort de fick hem paketen.

Jag vill löda NU!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *