Att fastna i saker

Det är fantastiskt hur man kan fastna i saker man håller på med. Jag kan åtminstone det. När jag börjar med något nytt så är det det enda som finns i mitt huvud tills jag löst det jag vill lösa.

Som just nu t.ex. jag håller alltså på med att försöka göra min hemsida databasdriven och jag gör det genom att använda ett sk. Content Management System som heter Drupal. Och jag kan bara inte sluta! Bit för bit så lyckas jag med vad jag vill, men jag åker hela tiden på problem. När jag gjort det kan jag bara inte sluta leta efter lösningar. Jag funderar på jobbet och jag funderade till och med igår när jag var på fest. Det blir inte mycket annat gjort när jag hemma mer än att sitta framför datorn och lösa problem.

Det behöver inte handla om datorn när jag blir sån här. Det kan handla om nästan precis vad som helst. Jag kan bara inte ge upp. Det SKA gå att få saker att fungera. Det ska, det ska!

Nu tillbaka till php, mysql och Drupal.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *