Nu är julen snart slut!

7586-158

För snart är det tjugondaknut!
Men redan idag var "jullovet" slut. Jag var ledig hela förra veckan och återgick idag i tjänst. Om det säger jag bara. HJÄÄÄÄÄÄÄÄLPP!!
Det har varit fullkomligt hopplöst att gå och lägga sig i tid på kvällarna och ännu mera hopplöst att somna. Något som INTE varit hopplöst har varit att sova länge på morgnarna. Det har gått jättebra! Det hade gått jättebra att göra det imorse också. Men idag var det bara att gå upp och ta sig till jobbet.


Förmiddagen förlöpte riktigt bra. Kände mig ganska effektiv och fick en del gjort och upplevde det också som att hjärnan utförde en hel del ganska komplicerade aktivietet. Sedan kom lunchen och sen var det liksom slut. Eftermiddagen förflöt i ett halvkomatost, zombieliknande tillstånd som faktiskt inte gått över riktigt ännu. Jag är rädd att det blir en "måndag-hela-veckan"vecka.

Hur kan det komma sig att man vänder dygnet så snabbt? Jag har ändå försökt att inte göra det. Har gått och lagt mig i relativt bra tid, men sedan har det bara varit omöjligt att sova. Legat vaken till både tre och fyra. Tror att det kan ha haft att göra med att jag hittade ett dataprogram som jag bara inte kunnat sluta upp att jobba med. Har suttit dagarna i ända och bara pillat med det här programmet. Det har varit väldigt roligt och ibland också väldigt frustrerande. Och när jag har gått och lagt mig så har det förmodligen fortsatt att processa uppe i skallen. Kontentan har i alla fall blivit sena mornar under min lediga veckan och totalt sönderfall idag.

Men, men det är bara att ta sig i kragen och köra igång. Eller så väntar jag med det till i morgon. Vid närmare eftertanke så tror jag att jag gör det. Jag väntar till imorgon….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *