Arbetsyta växer fram

"Tanke och handling äro ett hos kvinnan". Säger man. I det här fallet stämmer det. Efter att ha bestämt mig för att få ihop en ny arbetsplats körde jag igång direkt. Fixade alltså två gamla kontorsbord på jobbet. Har nu möblerat om i hobbyrummet och fått in båda borden.

Kolla vad mycket plats det blir!!
Som synes pågår just nu arbete med organisering. Har ett litet bord till på andra sidan, som inte syns här. Har inhandlat lite lådor och annat för att få lite bättre styrsel på saker och ting. Hurtsar skall också inhandlas så småningom. De är redan uttittade på IKEA, men fick vänta på grund av pengabrist.

Har inte varit och kollat på löd ännu, men har via prislista jag till sist hittade på nätet samt hjälp från min kursledare (tack Monika) fått fram vad det kommer att kosta ungefär. Så jag måste inte kolla med en gång. Nu gäller det mera att spara ihop pengar. Det är ju en liten investering som måste göras. Men jag kan dessvärre bara göra saker på ett sätt. Grundligt. Suck! Det är både en förbannelse och en välsignelse.
"Tanke och handling äro ett hos kvinnan". Säger man. I det här fallet stämmer det. Efter att ha bestämt mig för att få ihop en ny  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *