Abstinens och lite annat

Abstinens och lite annatSilverkursen slutade 14 december och nu börjar jag få lite abstinens. Det är väldigt roligt och dessutom är det trevligt att gå dit och gagga lite med ”gänget”. Men oavsett hur roligt det är så har jag kommit fram till att det egentligen är för lite tid. Jag vill jobba mera med silver. Så jag har bestämt mig för att skaffa mig mera verktyg m.m. för att kunna jobba lite hemma.

Det första jag skall göra är att fixa lite mera arbetsyta. Jag har köpt ett par gamla bord på jobbet. Dessa skall in i hobbyrummet och gästsängen som står där just nu åker ut. Det gör inte så mycket för vi har ett gästrum också. Sängen i hobbyrummet fick stå där bara för att vi hade plats. Men det har vi snart inte längre. Det ena bordet skall ersätta ett skrivbord jag har där idag. Ett ganska litet skrivbord som också skall åka ut. Nästa vecka skall jag vara ledig och göra denna ommöblering. Skall också ta mig till IKEA och leta lite förvaring.

Nästa vecka skall jag också kolla upp vad en löd kan kosta. Har hittat en affär som säljer både gasol och lödutrustning. Jag tror inte jag har råd att handla just nu, men jag kan i alla få fram vad det kostar så att jag vet när jag har råd. Det är ju inte som så att det räcker med att köpa en löd. Det krävs en hel del kringmaterial också. Något ställning med värmetåligt material att ha under. Lod att fästa ihop med. Syra att lägga silvret i efter lödning och lite annat smått och gott. Men vi får se, kanske köper jag det bit för bit.

Har också ett par idéer på smycken som jag också skall försöka hinna med nästa vecka . Framförallt skall jag försöka få ihop ett halsband till min Silverboll.

Vi får se vad som händer.

För den som inte redan fattat det så är jag ledig nästa vecka:).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *