Nu kom det visst lite vinter


Har varit en sväng i Stockholm. Och då kom visst vintern. På måndagen var det ett förskräckligt väder, snön vräkte ner, det var blött och äckligt och stora pölar på gatan. Igår såg det ut som ovan. Blå himmel, sol och massor med snö.

Jag tycker inte speciellt mycket om snö. Jo, på bilder och ute på landet, men inte där jag är. Jag tycker att det är halt och jobbigt. Men det kan jag inte göra så mycket åt. Tyckte dock ändå att det var lite effektfullt med snön.

I måndags kväll var vi på Standup. ”Gammal är äldst” med Babben Larsen, Adde Malmberg och Lenny Norman. De var riktigt roliga. Jag var lite tveksam till Lenny Norman eftersom han enligt min åsikt drar skämt som är lite väl långt nedanför bältet. Men det verkar som att åldern börjar ta ut sin rätt för det var faktiskt ytterst få sådana skämt och istället riktigt roliga saker.

Kan någon förresten förklara hur det kommer sig att när man packar ner något med en sladd på, t.ex. laddaren till telefonen, eller headsetet, så kvittar det hur väl man vikt ned sladden så finns det ändå ungefär trehundra knutar på sladden när man tar upp den ur väskan? Jag fattar faktiskt inte hur det går till. Finns det någon slags sladdmonster i väskan vars enda uppgift i livet är att snurra ihop sladdar så mycket det bara går?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *