Höst eller sommar?

Nu börjar det nästan bli lite läskigt med värmen ute. Visst det är skönt att slippa ta på sig vinterkläder och att slippa snö och slask och frost, men det är inte naturligt. Det känns som att det något som är allvarligt fel ute. Och det tyder väl alla orkaner också på har jag förstått. Eller är det alla orkanerna som gör att vi har det så varmt? Något känns i alla fall inte riktigt rätt.

I fredags kväll var vi ute på en långpromenad. Vi gick ut ganska sent så jag tog på mig en tjock jacka eftersom jag tänkte att det skulle bli kallare framåt kvällen. När vi kom in vid tiotiden på kvällen var det fortarande lika varmt som när vi gick ut lite drygt tre timmar tidigare. Och jag var genomsvett för jag hade alldeles för varma kläder på mig. Vi kunde sitta ute på en bänk utan att ens bli kalla. Halvtio på kvällen i november?!?!

Om Asta

Välkommen hit vare sig du varit här förut eller inte. Jag som skriver här är en kvinna i medelåldern får man väl säga nu för tiden, och jag heter inte Asta i verkligheten, men jag heter Asta här. Jag bor med min man och två hundar i Småland. I ett hus från början av förra sekelskiftet som vi roar oss med att renovera. Våra erfarenheter där är att man hinner aldrig så mycket som man vill och att allting tar alltid längre tid än man tror. Min blogg har funnits i några år och startades mest för mig själv egentligen. Jag har inget budskap och jag har inte något speciellt spännande liv. Men dels tycker jag det är kul att bygga lite på websidor och dels är det ett bra sätt att föra en logg på vad man gör. Framförallt nu när vi har hus. Att det hittar hit en del människor är naturligtvis en bonus. Jag har en genmutation som gör att jag har hemokromatos, något som det finns lite information om här på sidan. I övrigt så tycker jag om att fixa och dona. Att snickra och att göra allt möjligt annat pyssel som jag kommer på. Älskar att lära mig nya saker och det är viktigt att alltid ha ett projekt på gång. Den som vill skicka mig ett mail kan göra det på adressen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *