Höst eller sommar?

Nu börjar det nästan bli lite läskigt med värmen ute. Visst det är skönt att slippa ta på sig vinterkläder och att slippa snö och slask och frost, men det är inte naturligt. Det känns som att det något som är allvarligt fel ute. Och det tyder väl alla orkaner också på har jag förstått. Eller är det alla orkanerna som gör att vi har det så varmt? Något känns i alla fall inte riktigt rätt.

I fredags kväll var vi ute på en långpromenad. Vi gick ut ganska sent så jag tog på mig en tjock jacka eftersom jag tänkte att det skulle bli kallare framåt kvällen. När vi kom in vid tiotiden på kvällen var det fortarande lika varmt som när vi gick ut lite drygt tre timmar tidigare. Och jag var genomsvett för jag hade alldeles för varma kläder på mig. Vi kunde sitta ute på en bänk utan att ens bli kalla. Halvtio på kvällen i november?!?!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *