Det här med blinkers

Jag undrar om jag har missat något. Är det som så att det här med blinkers är extrautrustning på nyare bilar? Vi köpte bil förra året och då följde det med blinkers, men å andra sidan köpte vi liksom ett färdigt "paket" så att det kanske var som så att blinkers ingick i det paketet. Är det kanske som så att det är svindyr extrautrustning dessutom? Verkar nämligen som att folk väljer andra saker istället för blinkers. Är det som så att man måste välja mellan AC eller blinkers? Hm.

 

Eller är det som så att det inte längre ingår i kraven i körkortstestet? Att det bara tas upp på extralektioner som är valfria och kanske dessutom extra dyra?

 

Har funderat en hel del på det här eftersom det verkar som att färre och färre människor verkar använda blinkers när de svänger. Och det kan väl ändå inte vara som så att de bara struntar i det? Det måste väl finnas någon annan orsak. Som att de saknar blinkers? Eller inte vet hur de skall göra.

 

Hm. Måste nog undersöka det där lite närmare. Kanske måste starta en rörelse. Som kräver att det skall installeras blinkers på alla bilar. Igen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *