Det där med egen blomsternäring

Det där med egen blomsternäring gick inte så bra. Jag köpte rosor på Maxi ganska billigt. Gjorde egen blomsternäring a la Äntligen hemma (se förra dagboksanteckningen) och rosorna blev SÅ fina. Sedan bytte jag vatten på rosorna och skar av dem igen. OCH gjorde ny näringslösning. Och alla rosorna stendog! Måste fått i för mycket ättika. Kom ihåg det om ni gör egen näringslösning a la Äntligen hemma – var försiktig med ättikan!! Den dödar.
Jag får väl vara glad att rosorna överlevde helgen i alla fall!

Har testat att installera en databas, php m.m. på min bärbara. Försökte på den stationära för ett tag sedan men tröttnade när jag inte fick kontakt med databasen via PHP. Men igår fick jag kontakt!! Nedrans vad roligt. Jag hittade ett ställe på nätet som väldigt bra beskrev hur allting skulle installeras och igår skrev jag mitt första PHP-script mot databasen och det fungerade!! Hur kul som helst. Nu måste jag lära mig mera PHP så att jag kan skriva ihop några testsidor. Det lär ta ett tag innan jag kommer dit. Men nu börjar det bli kul!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *