Ledig!

Idag och imorgon har jag tagit fritt från jobbet. Måste ju umgås LITE med mamma när hon är här och hälsar på. Idag har vi sprungit runt på stan så mamma är helt färdig. Men hon har shoppat sig både byxor och skor.

Igår var jag på silversmide.´Håller på att göra en silverboll. Då jobbar man med två halvor först. Man börjar med en platt skiva som man får hamra ner i hål. Först ett större hål och sedan mindre och mindre. Mina silverhalvor har varit lite fula i ytan, men jag tänkte att det är OK. Men igår började jag få till halvorna och då blir de plötsligt jättefina! I och med att jag hamrar ner i halvrunda hål så blir ytan slätare och slätare. Nu är jag väldigt spänd på hur det skall bli det hela. Och hur jag skall löda ihop dem. Om bollen blir bra skall jag göra ett lås av den. Och göra halsband som jag kan stänga med min silverboll. Vi får se! Spännande i alla fall.

Fantastiskt fint väder har det varit idag också!

Om Asta

Välkommen hit vare sig du varit här förut eller inte. Jag som skriver här är en kvinna i medelåldern får man väl säga nu för tiden, och jag heter inte Asta i verkligheten, men jag heter Asta här. Jag bor med min man och två hundar i Småland. I ett hus från början av förra sekelskiftet som vi roar oss med att renovera. Våra erfarenheter där är att man hinner aldrig så mycket som man vill och att allting tar alltid längre tid än man tror. Min blogg har funnits i några år och startades mest för mig själv egentligen. Jag har inget budskap och jag har inte något speciellt spännande liv. Men dels tycker jag det är kul att bygga lite på websidor och dels är det ett bra sätt att föra en logg på vad man gör. Framförallt nu när vi har hus. Att det hittar hit en del människor är naturligtvis en bonus. Jag har en genmutation som gör att jag har hemokromatos, något som det finns lite information om här på sidan. I övrigt så tycker jag om att fixa och dona. Att snickra och att göra allt möjligt annat pyssel som jag kommer på. Älskar att lära mig nya saker och det är viktigt att alltid ha ett projekt på gång. Den som vill skicka mig ett mail kan göra det på adressen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *