Ledig!

Idag och imorgon har jag tagit fritt från jobbet. Måste ju umgås LITE med mamma när hon är här och hälsar på. Idag har vi sprungit runt på stan så mamma är helt färdig. Men hon har shoppat sig både byxor och skor.

Igår var jag på silversmide.´Håller på att göra en silverboll. Då jobbar man med två halvor först. Man börjar med en platt skiva som man får hamra ner i hål. Först ett större hål och sedan mindre och mindre. Mina silverhalvor har varit lite fula i ytan, men jag tänkte att det är OK. Men igår började jag få till halvorna och då blir de plötsligt jättefina! I och med att jag hamrar ner i halvrunda hål så blir ytan slätare och slätare. Nu är jag väldigt spänd på hur det skall bli det hela. Och hur jag skall löda ihop dem. Om bollen blir bra skall jag göra ett lås av den. Och göra halsband som jag kan stänga med min silverboll. Vi får se! Spännande i alla fall.

Fantastiskt fint väder har det varit idag också!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *