September min vänVilken fantastiskt vacker månad september har varit! Det har varit så mycket solsken och så vackra färger. Batterierna har blivit laddade helt klart. Hoppas att oktober blir lika vacker.

I helgen skall sambon spela LAN – ja han har redan börjat. De sitter fredag kväll och sedan hela lördagen fram till mitt i natten – två eller så. Så jag har tiden för mig själv. Det är faktiskt ganska skönt.

Imorgon har jag tänkt att ta mig till silververkstaden och jobba lite. Har inte så mycket idéer så vi får väl se vad det blir av det hela.  I vart fall har jag funderingar  på att göra en eller par ringar. Vi får väl se.

Tänkte också att jag skulle testa att göra vinbladsdolmar imorgon. Om det nu blir av. Har i alla fall handlat hem alla ingredienser. Tycker det är så himla gott så det skulle vara kul att testa att göra dem själv. Inte så dumt att ha ett gäng sådana i frysen.

Är lite tråkig här just nu. Borde skriva lite längre stycken, men har inte riktigt fantasi för det. En annan dag – jag lovar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *