September min vänVilken fantastiskt vacker månad september har varit! Det har varit så mycket solsken och så vackra färger. Batterierna har blivit laddade helt klart. Hoppas att oktober blir lika vacker.

I helgen skall sambon spela LAN – ja han har redan börjat. De sitter fredag kväll och sedan hela lördagen fram till mitt i natten – två eller så. Så jag har tiden för mig själv. Det är faktiskt ganska skönt.

Imorgon har jag tänkt att ta mig till silververkstaden och jobba lite. Har inte så mycket idéer så vi får väl se vad det blir av det hela.  I vart fall har jag funderingar  på att göra en eller par ringar. Vi får väl se.

Tänkte också att jag skulle testa att göra vinbladsdolmar imorgon. Om det nu blir av. Har i alla fall handlat hem alla ingredienser. Tycker det är så himla gott så det skulle vara kul att testa att göra dem själv. Inte så dumt att ha ett gäng sådana i frysen.

Är lite tråkig här just nu. Borde skriva lite längre stycken, men har inte riktigt fantasi för det. En annan dag – jag lovar.

Om Asta

Välkommen hit vare sig du varit här förut eller inte. Jag som skriver här är en kvinna i medelåldern får man väl säga nu för tiden, och jag heter inte Asta i verkligheten, men jag heter Asta här. Jag bor med min man och två hundar i Småland. I ett hus från början av förra sekelskiftet som vi roar oss med att renovera. Våra erfarenheter där är att man hinner aldrig så mycket som man vill och att allting tar alltid längre tid än man tror. Min blogg har funnits i några år och startades mest för mig själv egentligen. Jag har inget budskap och jag har inte något speciellt spännande liv. Men dels tycker jag det är kul att bygga lite på websidor och dels är det ett bra sätt att föra en logg på vad man gör. Framförallt nu när vi har hus. Att det hittar hit en del människor är naturligtvis en bonus. Jag har en genmutation som gör att jag har hemokromatos, något som det finns lite information om här på sidan. I övrigt så tycker jag om att fixa och dona. Att snickra och att göra allt möjligt annat pyssel som jag kommer på. Älskar att lära mig nya saker och det är viktigt att alltid ha ett projekt på gång. Den som vill skicka mig ett mail kan göra det på adressen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *