Torsdag som fredag

Fattar inte att jag är så nedrans trött hela tiden. Jag gillar hösten så det borde inte bero på hösten. Fast kanske det är hösten i alla fall, att det är förändringen av luft och väder etc.

Idag har vi varit och käkat libanesiskt. Vi har suttit vid varsin dator nu flera kvällar i rad så vi bestämde oss för att ikväll skulle vi göra något trevligt tillsammans. Framförallt som sambon skall spela LAN fredag kväll och hela lördagen. Det var en restaurang vi inte varit på förut. Vi tog in tio olika smårätter och kunde efteråt konstatera att det var både gott och vi blev rejält mätta. Dit kan det nog tänkas att vi går flera gånger. Just det där att äta smårätter är så himla trevligt. Sitta och plocka helt enkelt.

Har börjat med en silverkula på silverkursen. Vet inte riktigt vad jag skall ha den till ännu, men ville lära mig göra en kula. Har lite funderingar på att kanske göra någon form av lås av den när den är klar. Beroende på hur den blir. Blir den inte bra så blir det nog bara en kula helt enkelt. Roligt att testa nya saker i alla fall.

Nu märks det att luften börjar bli svalare. Man får se till att både ha jacka och att ha den stängd. Men hösten har jag inget emot, framförallt som det varit så mycket blå himmel i höst. Det gör att färgerna på träden blir ännu vackrare.

Om Asta

Välkommen hit vare sig du varit här förut eller inte. Jag som skriver här är en kvinna i medelåldern får man väl säga nu för tiden, och jag heter inte Asta i verkligheten, men jag heter Asta här. Jag bor med min man och två hundar i Småland. I ett hus från början av förra sekelskiftet som vi roar oss med att renovera. Våra erfarenheter där är att man hinner aldrig så mycket som man vill och att allting tar alltid längre tid än man tror. Min blogg har funnits i några år och startades mest för mig själv egentligen. Jag har inget budskap och jag har inte något speciellt spännande liv. Men dels tycker jag det är kul att bygga lite på websidor och dels är det ett bra sätt att föra en logg på vad man gör. Framförallt nu när vi har hus. Att det hittar hit en del människor är naturligtvis en bonus. Jag har en genmutation som gör att jag har hemokromatos, något som det finns lite information om här på sidan. I övrigt så tycker jag om att fixa och dona. Att snickra och att göra allt möjligt annat pyssel som jag kommer på. Älskar att lära mig nya saker och det är viktigt att alltid ha ett projekt på gång. Den som vill skicka mig ett mail kan göra det på adressen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *