Torsdag som fredag

Fin utsikt

7586-121

Fattar inte att jag är så nedrans trött hela tiden. Jag gillar hösten så det borde inte bero på hösten. Fast kanske det är hösten i alla fall, att det är förändringen av luft och väder etc.

Idag har vi varit och käkat libanesiskt. Vi har suttit vid varsin dator nu flera kvällar i rad så vi bestämde oss för att ikväll skulle vi göra något trevligt tillsammans. Framförallt som sambon skall spela LAN fredag kväll och hela lördagen. Det var en restaurang vi inte varit på förut. Vi tog in tio olika smårätter och kunde efteråt konstatera att det var både gott och vi blev rejält mätta. Dit kan det nog tänkas att vi går flera gånger. Just det där att äta smårätter är så himla trevligt. Sitta och plocka helt enkelt.

Har börjat med en silverkula på silverkursen. Vet inte riktigt vad jag skall ha den till ännu, men ville lära mig göra en kula. Har lite funderingar på att kanske göra någon form av lås av den när den är klar. Beroende på hur den blir. Blir den inte bra så blir det nog bara en kula helt enkelt. Roligt att testa nya saker i alla fall.

Nu märks det att luften börjar bli svalare. Man får se till att både ha jacka och att ha den stängd. Men hösten har jag inget emot, framförallt som det varit så mycket blå himmel i höst. Det gör att färgerna på träden blir ännu vackrare.

Kommentera