Konferens i vacker miljö


Har varit iväg på tjänsteresa nu i två dagar. Igår hade jag chansen att ta en lite längre promenad innan middagen. Och återigen njuta av höstfärgerna.

Det där med konferens är livsfarligt!  Bland annat ställer de ut godisskålar. Och som det dumhuvud man är så kan man inte låta bli att ta. Och har man börjat så kan man inte sluta. Så innan dagen är slut har man vräkt i sig en massa godis som man egentligen varken velat ha eller varit speciellt sugen på. Jag har ätit godiset därför att det finns. Otroligt dålig andledning att äta godis. Men i övrigt var det en bra konferens, vi hann med jättemycket! Eller konferens – det är väl egentligen fel ord. Det var ett planeringsmöte. Naturen var fin där vi var, men man hann inte gå ut speciellt mycket. När vi har sådana där planeringsmöten sitter vi ofta ganska sent på kvällen och när man får en chans att gå ut hinner det bli mörkt. Igår hann jag dock vara ute lite innan middagen. Var väldigt fint.

Lönnarna får så fina färger!

Om Asta

Välkommen hit vare sig du varit här förut eller inte. Jag som skriver här är en kvinna i medelåldern får man väl säga nu för tiden, och jag heter inte Asta i verkligheten, men jag heter Asta här. Jag bor med min man och två hundar i Småland. I ett hus från början av förra sekelskiftet som vi roar oss med att renovera. Våra erfarenheter där är att man hinner aldrig så mycket som man vill och att allting tar alltid längre tid än man tror. Min blogg har funnits i några år och startades mest för mig själv egentligen. Jag har inget budskap och jag har inte något speciellt spännande liv. Men dels tycker jag det är kul att bygga lite på websidor och dels är det ett bra sätt att föra en logg på vad man gör. Framförallt nu när vi har hus. Att det hittar hit en del människor är naturligtvis en bonus. Jag har en genmutation som gör att jag har hemokromatos, något som det finns lite information om här på sidan. I övrigt så tycker jag om att fixa och dona. Att snickra och att göra allt möjligt annat pyssel som jag kommer på. Älskar att lära mig nya saker och det är viktigt att alltid ha ett projekt på gång. Den som vill skicka mig ett mail kan göra det på adressen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *