Konferens i vacker miljö


Har varit iväg på tjänsteresa nu i två dagar. Igår hade jag chansen att ta en lite längre promenad innan middagen. Och återigen njuta av höstfärgerna.

Det där med konferens är livsfarligt!  Bland annat ställer de ut godisskålar. Och som det dumhuvud man är så kan man inte låta bli att ta. Och har man börjat så kan man inte sluta. Så innan dagen är slut har man vräkt i sig en massa godis som man egentligen varken velat ha eller varit speciellt sugen på. Jag har ätit godiset därför att det finns. Otroligt dålig andledning att äta godis. Men i övrigt var det en bra konferens, vi hann med jättemycket! Eller konferens – det är väl egentligen fel ord. Det var ett planeringsmöte. Naturen var fin där vi var, men man hann inte gå ut speciellt mycket. När vi har sådana där planeringsmöten sitter vi ofta ganska sent på kvällen och när man får en chans att gå ut hinner det bli mörkt. Igår hann jag dock vara ute lite innan middagen. Var väldigt fint.

Lönnarna får så fina färger!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *