Lördagstankar


Tusensköna är en fantastisk blomma egentligen. När jag ser den på senvintern så vet man att våren verkligen är på gång. Och ändå blommar den nästan hela året. Idag såg jag att den också kunde vara en höstblomma. Och den passade bra in där. Grönt gräs, bruna höstlöv och så den skira, urstarka tusenskönan.Idag har jag varit och jobbat med silver i en liten verkstad. Har gjort ett armband och ett par örhängen. Bilder kommer på hemsidan så småningom, de skall filas och putsas lite till innan de är klara. Roligt att jobba lite helt på egen hand också. Men kursen behövs fortfarande, dels för att jag vill lära mig mera, mycket mera och dels för att det är kul att gå dit och träffa människorna där. Det är kul med kvällskurser eller dylikt. Man går dit och träffar människor som inte har någonting att göra med resten av livet. De finns liksom inte i livssfären, utom på onsdagkvällar vissa veckor om året. Man behöver liksom inte tänka på dem när man kommer hem.

Imorgon skall vi till skogen!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *