Höstbilder

Fortsätter med mitt hösttema. Kan inte sluta att fascineras av färgerna. Av ljuset. Av stämningen.

Spindelnät med lite extra attiraljer. En bättre fotograf hade kunnat göra mer med det, men jag tycker ändå det är vackert.

Höstlöv – visst är det vackert. Som jag skrivit förut. Det är något vacker och härligt med det vissna, det som ändå är en del av allt.

Jag har INTE fått pippi på bänkar, jag lovar. Men jag tyckte färgen på bänken och färgen på löven var så vackra ihop.

En ensam svan i höstsjön och bland höstlöven. Såg den senare och då hade den en stor familj, så egentligen tog den sig bara en liten simtur för att få vara ifred från alla ungarna och partnern en stund.

Om Asta

Välkommen hit vare sig du varit här förut eller inte. Jag som skriver här är en kvinna i medelåldern får man väl säga nu för tiden, och jag heter inte Asta i verkligheten, men jag heter Asta här. Jag bor med min man och två hundar i Småland. I ett hus från början av förra sekelskiftet som vi roar oss med att renovera. Våra erfarenheter där är att man hinner aldrig så mycket som man vill och att allting tar alltid längre tid än man tror. Min blogg har funnits i några år och startades mest för mig själv egentligen. Jag har inget budskap och jag har inte något speciellt spännande liv. Men dels tycker jag det är kul att bygga lite på websidor och dels är det ett bra sätt att föra en logg på vad man gör. Framförallt nu när vi har hus. Att det hittar hit en del människor är naturligtvis en bonus. Jag har en genmutation som gör att jag har hemokromatos, något som det finns lite information om här på sidan. I övrigt så tycker jag om att fixa och dona. Att snickra och att göra allt möjligt annat pyssel som jag kommer på. Älskar att lära mig nya saker och det är viktigt att alltid ha ett projekt på gång. Den som vill skicka mig ett mail kan göra det på adressen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *