I-landsproblem


Jag fick ju en mp3-spelare när jag fyllde år. Nu har jag haft det stora problemet att jag måste köpa någon slags fodral till den. Så att jag lättare kan bära den med mig. Tillgängliga på marknaden är framförallt två modeller. Båda visas ovan. Jag har haft lite svårt att bestämma mig. Och har letat runt överallt på nätet och konstaterat att det är grymt vad det kostar med porto på viss ställen.

Igår hittade jag ett ställe i USA som hade båda de här fodralen. Och som sände portofritt över hela världen. Vilket plötsligt innebar att fodralen plötsligt kostade bara hälften så mycket som på det billigaste stället jag hittat det i övrigt. Vet ni vad jag gjorde då? Beställde båda!!  Nej – jag har inte undersökt knäpphetsnivån på det sistone, men den torde vara ganska hög! Men så är det i alla fall. Nu gäller det att inte fastna i tullen för gör jag det så blir det inte så billigt. Fastnar jag INTE i tullen så har jag fått två för samma pris som ett. Men jag KUNDE fått ett väldigt billigt. Om jag hade haft förmågan att bestämma mig.

Hade jag struntat totalt i vad saker och ting kostar (vilket i och för sig ovan genomförda handling tyder på att jag gör – men det finns faktiskt gränser) så skulle jag köpt det här fodralet:

Ett fodral som görs på beställning och som man själv får bestämma färgen på. Men det blev väldigt dyrt. Men visst är det ganska fräckt!! Sitter just nu och ångrar att jag inte beställde ett sådant. Fast är samtidigt glad att jag INTE gjorde det. Någon gräns får det vara på den totalt galna jakten på prylar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *