Hemakromatosrubrik

Tror att det här är första gången jag sett ordet hemokromatos i tidningen. Tydligen har Mikael Rickfors hemokromatos! Det är bra att det kommer i tidningen någon gång också. På så vis kanske någon läkare lägger märke till det och lär sig något.

Jag har börjat tro mer och mer att mitt ”i väggen gående” hade mycket med min hemokromatos att göra. Jag hade inte så höga värden, men jag hade börjat samla på mig och det är ingen som riktigt vet hur mycket som krävs för att man skall börja få symptomen. Och det är tydligen också så att olika personer får symptomen olika.

I alla fall är det bra att det finns en artikel om det, även om jag naturligtvis inte tycker att det är bra att Mikael Rickfors har det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *