Hemakromatosrubrik

Tror att det här är första gången jag sett ordet hemokromatos i tidningen. Tydligen har Mikael Rickfors hemokromatos! Det är bra att det kommer i tidningen någon gång också. På så vis kanske någon läkare lägger märke till det och lär sig något.

Jag har börjat tro mer och mer att mitt ”i väggen gående” hade mycket med min hemokromatos att göra. Jag hade inte så höga värden, men jag hade börjat samla på mig och det är ingen som riktigt vet hur mycket som krävs för att man skall börja få symptomen. Och det är tydligen också så att olika personer får symptomen olika.

I alla fall är det bra att det finns en artikel om det, även om jag naturligtvis inte tycker att det är bra att Mikael Rickfors har det.

Om Asta

Välkommen hit vare sig du varit här förut eller inte. Jag som skriver här är en kvinna i medelåldern får man väl säga nu för tiden, och jag heter inte Asta i verkligheten, men jag heter Asta här. Jag bor med min man och två hundar i Småland. I ett hus från början av förra sekelskiftet som vi roar oss med att renovera. Våra erfarenheter där är att man hinner aldrig så mycket som man vill och att allting tar alltid längre tid än man tror. Min blogg har funnits i några år och startades mest för mig själv egentligen. Jag har inget budskap och jag har inte något speciellt spännande liv. Men dels tycker jag det är kul att bygga lite på websidor och dels är det ett bra sätt att föra en logg på vad man gör. Framförallt nu när vi har hus. Att det hittar hit en del människor är naturligtvis en bonus. Jag har en genmutation som gör att jag har hemokromatos, något som det finns lite information om här på sidan. I övrigt så tycker jag om att fixa och dona. Att snickra och att göra allt möjligt annat pyssel som jag kommer på. Älskar att lära mig nya saker och det är viktigt att alltid ha ett projekt på gång. Den som vill skicka mig ett mail kan göra det på adressen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *