Det bidde inge skog i helgen

Nej – som rubriken säger så blev det inget skogsbesök i helgen. Känns lite trist. Men det var ett medvetet val.  Tanken var att vi skulle ge oss ut i skogen idag. Min förkylning nådde förmodligen någon slags kulmen igår, för då mådde jag rejält dåligt. Idag känner jag mig däremot SÅ mycket bättre. Just nu är jag livrädd för att om jag ger mig ut i skogen med vad det innebär av att växelvis svettas och frysa så är jag skraj att förbättringen stoppas upp. Och att förkylningen kommer tillbaka. Och det vill jag INTE. Är så himla glad att det verkar gå åt rätt håll att jag inte vill riskera något.

Hoppas det går att plocka lingon nästa helg också! Vill plocka lingon och vill plocka trattkantareller. Så det så!
Istället sitter jag och ordnar upp min musiksamling som jag har på datorn så att den skall bli bättre att ha på min mp3-spelare. Verkligt nyttig sysselsättning således.

Om Asta

Välkommen hit vare sig du varit här förut eller inte. Jag som skriver här är en kvinna i medelåldern får man väl säga nu för tiden, och jag heter inte Asta i verkligheten, men jag heter Asta här. Jag bor med min man och två hundar i Småland. I ett hus från början av förra sekelskiftet som vi roar oss med att renovera. Våra erfarenheter där är att man hinner aldrig så mycket som man vill och att allting tar alltid längre tid än man tror. Min blogg har funnits i några år och startades mest för mig själv egentligen. Jag har inget budskap och jag har inte något speciellt spännande liv. Men dels tycker jag det är kul att bygga lite på websidor och dels är det ett bra sätt att föra en logg på vad man gör. Framförallt nu när vi har hus. Att det hittar hit en del människor är naturligtvis en bonus. Jag har en genmutation som gör att jag har hemokromatos, något som det finns lite information om här på sidan. I övrigt så tycker jag om att fixa och dona. Att snickra och att göra allt möjligt annat pyssel som jag kommer på. Älskar att lära mig nya saker och det är viktigt att alltid ha ett projekt på gång. Den som vill skicka mig ett mail kan göra det på adressen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *