Det bidde inge skog i helgen

Nej – som rubriken säger så blev det inget skogsbesök i helgen. Känns lite trist. Men det var ett medvetet val.  Tanken var att vi skulle ge oss ut i skogen idag. Min förkylning nådde förmodligen någon slags kulmen igår, för då mådde jag rejält dåligt. Idag känner jag mig däremot SÅ mycket bättre. Just nu är jag livrädd för att om jag ger mig ut i skogen med vad det innebär av att växelvis svettas och frysa så är jag skraj att förbättringen stoppas upp. Och att förkylningen kommer tillbaka. Och det vill jag INTE. Är så himla glad att det verkar gå åt rätt håll att jag inte vill riskera något.

Hoppas det går att plocka lingon nästa helg också! Vill plocka lingon och vill plocka trattkantareller. Så det så!
Istället sitter jag och ordnar upp min musiksamling som jag har på datorn så att den skall bli bättre att ha på min mp3-spelare. Verkligt nyttig sysselsättning således.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *