Vardag igen


För bara några veckor sedan så var det så här det var. Nu är allting i vardagen igen. Tänk om man hade massor av pengar så skulle man kunna vara ute och resa stor del av tiden. Jag skulle vilja ägna så mycket mera tid åt att besöka olika platser i världen. Men det är så dyrt. Det går inte att göra det mer än en eller två gånger per år. Sedan vill jag vara hemma också. Jag skulle inte vilja resa jämt. Det är ändå som så att det är tröttande också. Inte bara det att man reser och sover i olika sängar utan alla intrycken får en också trött.

Det är så många ställen man skulle vilja se. Och det är hur svårt som helst att bestämma sig vart man skall åka när man väl har råd och tid att åka någonstans. Det är inte heller alltid så att man vill åka till nya platser. Ett ställe man varit på kanske man bara hunnit börja nosa på. Vilket gör att man är väldigt sugen på att få åka tillbaka och få nosa lite till. Samtidigt som det finns massor av ställen som man ännu inte varit på och som man OCKSÅ vill se. Det är inte lätt det där.
Samtidigt är det ju ett kärt besvär. Vi har råd att resa och vi har möjlighet till det. Något som inte är alla förunnat. Men ändå så vill jag MER. Och inte bara utomlands. Det är jättekul att åka till olika delar av Sverige också. Eller bara LITE utomlands, dvs till någon av våra nordiska grannar. Köpenhamn, Oslo, Åbo, Helsingfors. Och så skulle jag vilja åka jättelångt någon gång. Till USA, Australien, vissa delar av Asien. Jag har varit i Singapore en gång, med jobbet, det är det längsta jag åkt. Och även om statsskick m.m. var väldigt fascinerande var staden ganska tråkig. Jag var där med jobbet så fick väldigt mycket information om landet och hur det fungerade och gjorde många väldigt intressanta studiebesök. Sådant som man aldrig får se som turist. Så även om jag tyckte Singapore var ett ganska trist ställe var resan intressant. Men jag skulle inte vilja åka dit igen. Det räckte. Hm – kanske det blir ett inlägg om Singapore någon gång, vi får se.Är det någon som har ett antal miljoner kronor att skänka bort så tar jag alltså gärna emot lite. Det är helt OK att få allt i form av presentkort på resebyråer.

Om Asta

Välkommen hit vare sig du varit här förut eller inte. Jag som skriver här är en kvinna i medelåldern får man väl säga nu för tiden, och jag heter inte Asta i verkligheten, men jag heter Asta här. Jag bor med min man och två hundar i Småland. I ett hus från början av förra sekelskiftet som vi roar oss med att renovera. Våra erfarenheter där är att man hinner aldrig så mycket som man vill och att allting tar alltid längre tid än man tror. Min blogg har funnits i några år och startades mest för mig själv egentligen. Jag har inget budskap och jag har inte något speciellt spännande liv. Men dels tycker jag det är kul att bygga lite på websidor och dels är det ett bra sätt att föra en logg på vad man gör. Framförallt nu när vi har hus. Att det hittar hit en del människor är naturligtvis en bonus. Jag har en genmutation som gör att jag har hemokromatos, något som det finns lite information om här på sidan. I övrigt så tycker jag om att fixa och dona. Att snickra och att göra allt möjligt annat pyssel som jag kommer på. Älskar att lära mig nya saker och det är viktigt att alltid ha ett projekt på gång. Den som vill skicka mig ett mail kan göra det på adressen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *