Snacka om manickdag!!!

Alltså igår var det nästan för mycket till och med för manickgalna Asta. Först fick jag den där nya mobiltelefonen på jobbet. Kunde konstatera att det går att lägga in adresser i den. Kunde också konstatera att den är ganska ful och plastig. Men OK jag kan väl gå med på att man på jobbet kanske inte MÅSTE köpa telefoner som jag tycker är snygga, men det hade ändå varit trevligt om de gjort det. Drömma får väl en flicka göra.I alla fall kunde jag konstatera en sak som jag inte funderat på tidigare, men som var ett plus. Jag kan lägga in egen ringsignal! Så jag kunde återigen ha introt till Smoke on the Water som ringsignal!! Något som jag saknat sedan min första telefon, då jag emellertid fick lägga in signalen med hjälp av knapparna. Liksom ”komponera”. Nu laddar man bara över en mp3-fil och vips har man en signal. Bara och bara förresten. Först fick jag se till att Bluetoothen på datorn funkade, vilket inte var så där nedrans geschwint, och sedan fick jag ”klippa” mp3-filen rätt, vilket inte heller var så där nedrans gescwint. Men SEN! Sen har jag en signal som kommer att få folk att hoppa till. Sambon sa något om att den var ”kanske inte så där snäll i början”. Men den vill jag ha, just nu i alla fall.

Och när jag satt där med min nya manick så kom sambon med min försenade födelsedagspresent. Och gissa vad jag fick då?? En mp3-spelare!! Han är ju bara inte klok!!

En Sony NW-HD5, precis en sådan som jag hade tänkt köpa. Jag har vägrat Ipod för det har ALLA och jag vill aldrig ha sånt som ALLA har (jag vet att det är tramsigt men jag tillåter mig själv att vara tramsig då och då, jag tror att det är bra för själen). Och den är mycket finare än den ser ut här på bilden, men jag orkade inte hålla på att försöka få till en snygg bild.

På den här lilla kan jag få in ALL vår musik plus hur många talböcker jag vill!! Nu skall jag bara uppfinna något bra sätt att ha den på när jag springer. Något sätt som inte innebär att jag svettas ner den och kortsluter den.

Jippi! Och i kväll blir det till att flytta in låtar och böcker etc på den. Fick den så sent igår att det som hanns med var att ladda batteriet.

Nu har jag så mycket manicker att det inte är klokt!!

 

Ingen sinnesbild idag Suzzie! Men ett glatt sinne, om än fortfarande rejält förkylt. Atjooo!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *