Roliga program

 

Idag har jag inte mycket att säga. Ville emellertid testa ett program, Picasa, som jag laddade ner. Som det går att skapa sådana här små collage i. Var tvungen att ta några bilder på gladiolusarna jag har i en vas. Måste ju ha något att testa på.

Egentligen är jag lustig. På massor av år har jag inte varit ett dugg intresserad av bilder. Men nu fotograferar jag hela tiden. Så fort vi går ut och går eller går ut i skogen så skall kameran med. Ser plötsligt bilder överallt. Det beror på två saker har jag också konstaterat. Dels att jag gillar att leka med datorn så det blir väldigt kul att lägga in bilderna på datorn och fixa ihop bildspel m.m. Dels är det att jag har den här sidan. Jag vill ha bilder att lägga ut på hemsidan, bilder som illustrerar mina texter. Det här är min lilla tidning och jag gillar tidningar med bilder. Glansiga magasin med glansiga onödiga bilder.

Så Asta på vift är egentligen Astas Magasin.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *