Skogen igen

Jaha, nu har vi varit i skogen igen. Vi tog en tripp dit efter det att vi kom hem från jobbet. Vi hade tänkt gå och träna, men det blev ett besök i skogen istället. OK, det kan bara bli ett par timmar, men det är härligt att bara kunna vara ett par timmar där. Det är rofyllt att trava runt i skogen. Idag hade vi inte så mycket mål med våran tur. Tänkte gå runt på ett par skogsvägar vi inte gått på och se vad som fanns runt dem. Och som ni ser ovan så hittade vi till och med lite trattkantareller. Ganska tidigt, men de fanns där! Hittade jättelika trattisar under ett gäng grenar som blivit slängda på marken. Hittade även en del kantareller. Får bli en god middag i morgon kväll.

Och så plockade vi ett par liter lingon. Kolla vad mycket lingon det finns!!

Och det finns fortfarande massor av blåbär kvar också (Kolla på dagens datum i fotodagboken). Det gör nästan ont i mig att lämna allting där. Man är en samlare!!

Mötte en man som hade skjutit ett rådjur också. Han höll på att stoppa ner det i en plastsäck. Han diskuterade lite om våra bär och om en bil han hade sett i skogen som han undrade var vår. Han hade minsann tagit ett foto på den där bilen. Undrar om han misstänkte någon för att jaga ”hans” rådjur.

Vilket fantastiskt väder det har varit idag! När vi åkte från skogen så hade solen börjat gå ner ordentligt. Det var så vackra färger! Vad man önskar att man kunde ta ett foto eller måla en tavla som kunde visa hur vackert det är, men det går inte. Det blir bara platt!

Imorgon är det fredag! Härligt! Och vilken middag vi skall ha imorgon! Varmrökt fläskfilé, potatisgratäng och så nyplockad svamp! Längtar redan!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *