Nu så!

Nu är äntligen första arbetsveckan slut! Och jag skulle ljuga om jag sa att jag var ledsen över det. Kör heltid nu som sagt och åtminstone denna veckan har det gått bra. Nu har jag i och för sig gått hem relativt tidigt ett par dagar på grund av att min förkylning sänker mig lite, men i alla fall.

Vi har helunderligt väder här idag. Ena minuten så är himlen knallblå och så skiner solen, nästa minut har det ramlat in några moln och regnet bara vräker ner. Och så tredje minuten så skiner solen igen och där är knappt ett moln i sikte. Och så fjärde minuten… ja ni fattar.

Hoppas verkligen att det blir någorlunda väder någon av dagarna i helgen. Jag vill plocka bär!!!!

Våran diskmaskin är trasig sedan en dryg vecka. Våran fastighetsservice har förbättrat sina tjänster och nu kan man anmäla fel via nätet och det finns en mottagningscentral för hela landet tydligen. Men konstigt nog så innebär detta att allting tar längre tid. Vi anmälde via nätet och väntade snällt och tyckte att detta var ju en bra service, slipper man sitta i telefonkö. Men inte hörde vi något. Sedan fick vi ringa själva och då sa de "konstigt, har de inte hört av sig, då skall jag säga till igen" och fortfarande hände inget. Efter ytterligare en påringning så fick vi till sist kontakt med diskmaskinskillen. Och nu skall vi få något besked på tisdag. Antingen skall vi få en ny pump eller en ny maskin. Själv struntar jag i vilket bara den funkar igen. Men till saken. Förut, när servicen var "sämre", då var man tvungen att ringa direkt till vår lokala fastighetsservice och för det mesta kom någon samma dag eller dagen efter. Så ibland är det där med "utökad service" bara en chimär.

Och Suzzie, vilken bonus du var då! En härlig bonus 🙂

Om Asta

Välkommen hit vare sig du varit här förut eller inte. Jag som skriver här är en kvinna i medelåldern får man väl säga nu för tiden, och jag heter inte Asta i verkligheten, men jag heter Asta här. Jag bor med min man och två hundar i Småland. I ett hus från början av förra sekelskiftet som vi roar oss med att renovera. Våra erfarenheter där är att man hinner aldrig så mycket som man vill och att allting tar alltid längre tid än man tror. Min blogg har funnits i några år och startades mest för mig själv egentligen. Jag har inget budskap och jag har inte något speciellt spännande liv. Men dels tycker jag det är kul att bygga lite på websidor och dels är det ett bra sätt att föra en logg på vad man gör. Framförallt nu när vi har hus. Att det hittar hit en del människor är naturligtvis en bonus. Jag har en genmutation som gör att jag har hemokromatos, något som det finns lite information om här på sidan. I övrigt så tycker jag om att fixa och dona. Att snickra och att göra allt möjligt annat pyssel som jag kommer på. Älskar att lära mig nya saker och det är viktigt att alltid ha ett projekt på gång. Den som vill skicka mig ett mail kan göra det på adressen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *