”handikappad”

Min lelle dator är trasig. Alltså min bärbara. Det gör mig nästan lite "handikappad" känns som att det är något som fattas. Visst vi har en stationär också, men det är inte samma sak som att sitta i soffan med min bärbara. Men, men det är bara överflödsproblem.

 

Satt och diskuterade det här med bombdåden i London. Förstår mig inte på sådana där saker alls, jag har inte ens fattat vad de egentligen vill sådana som lägger ut sådana bomber.

Vad vill de egentligen uppnå?

Precis som USA i Irak sa sambon. Och visst han har rätt.

Jag tycker att attacken  på Irak är lika mycket terrorism som det här. Bara för att Bush ville ha ett krig precis som sin pappa. Vill inte på något vis understödja det som hände i London, eller i NY för den delen, det är hemskt, det är onödigt och det finns inga ursäkter. Men vad är det egentligen som gör en sak till terrorism och en annan till en OK handling? När båda handlingarna går ut på fördelar för egen del samt att det är OK att döda massor av oskyldiga människor för att genomföra sin handlingar? Det är en konstig och otäck värld vi lever i. Den som är rik och kan tala för sig klarar sig alltid. Det gäller inte bara i privatlivet, det gäller även knäppa politiska ledare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *