Nyfrissad och sånt

Igår var jag hos frissan. Det var väl inte så märkvärdigt, det är vi väl alla någon gång då och då. Men när jag satt och väntade så såg jag de här flaskornaoch bara förälskade mig i dem. Så när jag hade klippt mig var jag tvungen att köpa schampoo och balsam bara för att förpackningarna var så snygga.

Det är faktiskt typiskt mig.

Mig kan de enkelt köpa genom att göra snygga förpackningar. Det har hänt att jag köpt någon parfym som jag inte kan använda bara för att flaskan är så snygg.

Hur idiotiskt som helst, men det är trots det sådan jag är. Sambon brukar skratta åt mig ibland när vi går i affärer och jag går igång på hur snygg en låda kan vara. Eller en etikett på någon produkt. Jag köper faktiskt inte snygga saker VARJE gång jag ser dem, men jag skall vara ärlig och erkänna att jag ibland köper dem. Fast jag inte behöver dem. Schampoo och balsam använder jag så klart, men i normalfallet inte så här dyrt schampoo.

Jag har dock frissans ord på att om de inte känns bra för håret så får jag lämna tillbaka dem. Men det kan jag väl inte göra när de är så snygga??
 Igår var det en jobbarkompis som kom in till mig och gjorde en beställning på en fotlänk. Kanske något med svart, men jag fick bestämma.

Det skulle i vart fall vara något som gick att använda till många färger. När jag kom hem från frissan blev jag sugen att testa. Har nämligen aldrig gjort någon fotlänk.

Jobbade först med en som är i huvudsak svart men som har lite grönt och blått i sig (se bild till vänster) och ett glashjärta i många olika färger.

Sedan fick jag blodad tand, det var ju skitkul med fotlänkar och gjorde en till i bergkristall och med lite rosa pärlor i. Det var ju jätteroligt. Ringde kollegan som kom över och hon ville ha båda två. Blev jättelycklig. Så jag sålde båda till henne. Men nu måste jag göra några flera, nu vill jag ha själv också. Sambon blev också lite sugen, men vi kunde inte riktigt komma fram till om det var OK för killar att ha fotlänk. Kanske en i läder med en keramikkula eller något sådant. Eller vad tror ni?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *