Bad i havet

Havsbad midsommar 05På midsommarafton blev det premiär för havsbad för vår del. Vädret var jättefint så vi stack iväg till Halmstad och tog oss ett bad och solade lite. Det  var hur varmt som helst. När vi skulle ge oss av kunde vi konstatera att vi hade inget solskyddsmedel så vi tänkte köpa på vägen.Gissa om vi glömde det? Men vi la oss lite på stranden ändå. Tänkt att ett tag fixar man i alla fall.
Badade också. Jag älskar att bada, men doppet blev ändå inte så långt. Det är ingen överdrift att säga att vattnet inte var så där jättevarmt. Men jag höll mig faktiskt i vatten en relativt lång stund i alla fall. Det är ju alltid så att vattnet blir varmare ju längre man är i. Eller kanske en sanning med modifikation. Först blir det varmare, men sedan när man varit i tillräckligt länge så känns det kallt igen.

Det var riktigt skönt där på stranden. Först var det lite kalla vindar som rörde sig där, men efter en stund slutade det blåsa och blev supervarmt. Sanden var lite lustig. Svart och vit om vartannat. Försökte fånga det på en bild tillsammans med min fot, men det syns inte så bra. Det som ser riktigt vitt ut på bilden är min fot.
Efter uppemot ett par timmar så kände vi att vi var tvungna att lämna stranden tyvärr. Är man så slarvig att man glömmer solskyddsmedlet så får man skylla sig själv.
Eftersom vi inte längre var så långt ifrån Skåne så åkte vi ner och överraskade mamma. Vi hade tänkt köpt med oss sill och potatis, men varenda affär var stängd så det blev inget med det. Turligen hade mamma lite hemma när vi kom dit så vi fick lite i alla fall.
Midsommar -05,2

På  kvällen gick vi ut och tog en promenad, klockan var väl cirkus halvtio, men det måste ändå ha varit mer än 25 grader varmt. Helt fantastisk kväll.

 

Idag regnade det när vi steg upp, men det var ändå ett härligt sommarregn på något sätt. Det behövs både sol och regn för att det skall vara en bra sommar.

Kommentera