Nu ska vi bli Combo.

Nu skall som rubriken säger, sambon och jag bli Combos. Vad i hundan är det? Det är ett erbjudande från Comhem som säger att om man har bredband, digital-tv och telefon hos dem får man det billigaste abonemanget gratis. Och eftersom vi har både bredband och digital-tv redan så är det ganska lätt att tacka ja till mer eller mindre gratis telefoni.

 

Vi ringer väldigt lite så våra telefonräkningar består mest av abonemangsavgift när telefonräkningen kommer, men eftersom den är på ett antal kronor och nummerupplysningen på ett annat antal kronor så blir det pengar av det. Om allting fungerar som Comhem lovar så kommer det bara att vara själva ringandet som kostar numera. Spännande. Under en period, innan vi "nixade" oss så brukade det ringa olika telefonbolag till oss och erbjuda sina tjänster. Innan de började gå in på sina låga samtalskostnader brukade samtalet bli så här:

Jag: "Har ni lägre abonemangsavgifter?"

Försäljaren: "Nej, men vi har….."

Jag: "Återkom när ni har det!"

 

Om man ringer väldigt lite, som vi gör, är det inte mycket lönt att ta sig besväret med att byta telefonleverantör bara för att samtalskostnaden är lite lägre. Men nu kan det således löna sig. Vi får se.

 

I helgen blir det Skånebesök. Hade tänkt eventuellt ta oss till Sofiero och titta på trädgården imorgon, men det får väl bli lite beroende på väderleken. Det skall ju bli tråkigt väder i helgen såvitt jag förstår. Men är det bara inte hällregn så kan man ju alltid ge sig av. Vi får väl se vad som händer.

Om Asta

Välkommen hit vare sig du varit här förut eller inte. Jag som skriver här är en kvinna i medelåldern får man väl säga nu för tiden, och jag heter inte Asta i verkligheten, men jag heter Asta här. Jag bor med min man och två hundar i Småland. I ett hus från början av förra sekelskiftet som vi roar oss med att renovera. Våra erfarenheter där är att man hinner aldrig så mycket som man vill och att allting tar alltid längre tid än man tror. Min blogg har funnits i några år och startades mest för mig själv egentligen. Jag har inget budskap och jag har inte något speciellt spännande liv. Men dels tycker jag det är kul att bygga lite på websidor och dels är det ett bra sätt att föra en logg på vad man gör. Framförallt nu när vi har hus. Att det hittar hit en del människor är naturligtvis en bonus. Jag har en genmutation som gör att jag har hemokromatos, något som det finns lite information om här på sidan. I övrigt så tycker jag om att fixa och dona. Att snickra och att göra allt möjligt annat pyssel som jag kommer på. Älskar att lära mig nya saker och det är viktigt att alltid ha ett projekt på gång. Den som vill skicka mig ett mail kan göra det på adressen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *