Star Wars – Episode III

Star Wars: Episode III – Revenge of the Sith

Så nu har man sett den sista Star Warsfilmen. Den där Anakin Skywalker omvänds till Darth Vader och där Luke och Leia föds.

Den här filmen bjuder på väldigt häftiga miljöer och häftiga laserstrider. Den har fått väldigt bra betyg i princip överallt. Själv är jag inte lika nöjd. Det känns tycker jag att man fått anstränga sig för att få ihop handlingen till episod 4-6. Och jag tycker det går alldeles för lätt att omvända Anakin till Darth Vader. Men det ÄR häftiga miljöer och de HAR verkligen tänkt. De ser till att blivande Kejsaren verkligen får rätt utseende och de har sett till att Obi Wan Kenobi har brittisk accent (vilket han har i episod 4-6) m.m. Så betyget blir ändå ganska bra.

Sedan har vi passat på att titta på alla filmerna i en följd nu. Tittade på ettan och tvåan innan vi gick och såg trean och därefter har vi tittat på fyran till sexan. Sammanfattningen av hela serien är nog att de äldre filmerna är fortfarande bäst. De nyare filmerna har klart häftigare effekter, men de står sig inte lika bra handlingsmässigt. Men visst har det blivit en häftig serie av det. Men nu går det väl ändå inte att mjölka mer pengar ur det här??

Och jag tror INTE på att de här nyare filmerna fanns med i planeringen från början. Något som jag läst någonstans. I så fall borde de varit MYCKET bättre. Och när man ser på äldre intervjuer med George Lucas pratar han inte ett dugg om några fler filmer. Utan episod ett (som numera är episod fyra) kallar han den första filmen.

Men visst har man ändå längtat efter de här sista filmerna 🙂

Om Asta

Välkommen hit vare sig du varit här förut eller inte. Jag som skriver här är en kvinna i medelåldern får man väl säga nu för tiden, och jag heter inte Asta i verkligheten, men jag heter Asta här. Jag bor med min man och två hundar i Småland. I ett hus från början av förra sekelskiftet som vi roar oss med att renovera. Våra erfarenheter där är att man hinner aldrig så mycket som man vill och att allting tar alltid längre tid än man tror. Min blogg har funnits i några år och startades mest för mig själv egentligen. Jag har inget budskap och jag har inte något speciellt spännande liv. Men dels tycker jag det är kul att bygga lite på websidor och dels är det ett bra sätt att föra en logg på vad man gör. Framförallt nu när vi har hus. Att det hittar hit en del människor är naturligtvis en bonus. Jag har en genmutation som gör att jag har hemokromatos, något som det finns lite information om här på sidan. I övrigt så tycker jag om att fixa och dona. Att snickra och att göra allt möjligt annat pyssel som jag kommer på. Älskar att lära mig nya saker och det är viktigt att alltid ha ett projekt på gång. Den som vill skicka mig ett mail kan göra det på adressen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *