ONT igen.

Alltså nu börjar jag undra vad jag håller på med.

Häromveckan hade jag ont i en muskel på ryggen så att det var riktigt grymt.

Sedan fick jag benhinneinflammation.

Och igår kväll fick jag ont i höften. Hade nog haft lite ont under dagen, men ignorerat det. "Lite ont har man väl alltid". Men sedan när jag skulle gå och lägga mig så reste jag mig från soffan, lutade mig lite snett framåt och då gjorde det bara OOONT i höften. Men jag tänkte som så att "det går nog över". Så jag gick och la mig. Under natten blev det värre och jag kunde bara inte sova. Vid fyra åkte vi till akuten. De skickade hem mig igen med en värktablett. Det var inga läkare där vid den tiden, bara om det var riktigt akut. Jag är inte så van vid sånt här så jag tänkte inte på att ringa först. Kom tillbaka vid nio sa de.

 

OK – jag kom tillbaka vid nio. Togs om hand av en AT-läkare som såg ut att vara ungefär 16 och ett halvt. Konstaterades att jag troligen hade en inflammation i höften. Så jag fick antiinflammatoriska tabletter plus värktabletter. Enligt läkaren kan de där tabletterna verka snabbt, en halv till en dag, så har jag tur släpper värsta värken till imorgon. Så det blir inget arbete idag. Snälle sambon skulle egentligen varit iväg på en tjänsteresa, men stannade hemma hos mig. Det känns skönt. Visserligen klarar man sig, man kan ta taxi etc. men det ÄR skönt att ha någon som hjälper en lite.

 

Hoppas det släpper så att inte Göteborgsresan i helgen är i farozonen. Men det lär i vart fall inte bli så mycket promenerande som vi hade tänkt oss. Fast å andra sidan finns det gott om trevliga fik, restauranger och pubar att pausa vid.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *