Igår var det party

Igår hade vi fest på jobbet. Något som jag inte sett fram emot ett dugg. Men det var jättetrevligt! Kanske just därför. För att jag inte sett fram emot det alltså. Men det blir ingen träning idag – blev lite för mycket alkohol igår för det. Å andra sidan dansade jag en del igår så vi kan väl säga att det var träningen.

Men kan ni fatta vad jag lyckades med? Vid matbordet så tappade jag ett örhänge. Rakt ner i urringningen! Hur lyckas man med det? Hur stor chans kan det vara att örhänget skall ramla ner där, när det är så mycket plats runt om. Nåja, det fick ligga där tills jag kunde gå på toa för jag hade ingen lust att börja rota i BH’n vid matbordet.

Jag vill ha en sån här:
Det är en mp3-spelare och jag har förälskat mig i den här modellen. Och den rosa varianten (finns även andra färger). Jag vill inte köpa en Ipod. Jag är lite anti Ipod bara för att folk som har Mac och Ipod blir så löjligt fanatiska. Herregud det är ju bara en pryl! Jag har svårt att förstå fanatism i prylar och märken. Men jag har i alla fall fastnat för den här rosa färgen. Det som stoppat mig är dels priset och dels att jag faktiskt har en MD-spelare. I söndags på gymmet upptäckte jag dock (igen) varför den är jobbig. Mitt i träningen så tog skivan slut! Mitt i boken. Och jag har ingen extraskiva med mig när jag tränar för det tar ju liksom plats. MD-spelaren är ju inte så pyttig den heller. Men den funkar! Jag har så svårt för att byta ut prylar när de fortfarande fungerar. Men på en sån där liten mp3-spelare kan jag lägga in flera böcker PLUS hela vår skivsamling om jag vill. Vad har egentligen hänt med utrymme på datorer. En sån där liten manick rymmer 20 Gb, mer än jag kan fixa att fylla. Nu kommer det sådana med 40 eller 60 Gb. Vad skall man ha på dem? Visst vissa av dem kan man ha filmer i, men jag är inte intresserad av att titta på film på en pluttig liten skärm. Jag är väl lite dum antagligen. Men en rosa mp3-spelare skulle jag vilja ha. Vi får se vad som händer. Håller lite koll på marknaden och hoppas på att priset skall gå ner.

 

Idag har jag en ledig dag. Praktiskt efter festen. Fast det är inte därför jag är ledig. Onsdagar är min lediga dag.

Kommentera