Igår var det party

Igår hade vi fest på jobbet. Något som jag inte sett fram emot ett dugg. Men det var jättetrevligt! Kanske just därför. För att jag inte sett fram emot det alltså. Men det blir ingen träning idag – blev lite för mycket alkohol igår för det. Å andra sidan dansade jag en del igår så vi kan väl säga att det var träningen.

Men kan ni fatta vad jag lyckades med? Vid matbordet så tappade jag ett örhänge. Rakt ner i urringningen! Hur lyckas man med det? Hur stor chans kan det vara att örhänget skall ramla ner där, när det är så mycket plats runt om. Nåja, det fick ligga där tills jag kunde gå på toa för jag hade ingen lust att börja rota i BH’n vid matbordet.

Idag har jag en ledig dag. Praktiskt efter festen. Fast det är inte därför jag är ledig. Onsdagar är min lediga dag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *