The Clearing

THE CLEARING (2004)Paul Newman spelar Wayne Hayes, en rik affärsman som en dag blir kidnappad på väg till jobbet. Kidnapparen heter Arnold, och är en man som misslyckats med det mesta i livet. Åtminstone tycker han så själv.
Filmen har två parallella historier. Dels följer vi familjen i deras oro och väntan på kidnapparnas krav. Den handlingen är för det mesta ganska händelselös.Den andra historien handlar om Wayne och Arnold. Arnold som under pistolhot skall leda Wayne genom skogen till en stuga där hans medbrottslingar väntar. Det är en lång vandring som ger möjlighet till en hel del prat.
Jag hade inte hört talas om den här filmen innan vi hyrde den, men den var faktiskt riktigt bra. Lagom gåtfull, man undrar över vissa saker. Bra dialog. Ingen actionfilm, men spännande ändå.

Om Asta

Välkommen hit vare sig du varit här förut eller inte. Jag som skriver här är en kvinna i medelåldern får man väl säga nu för tiden, och jag heter inte Asta i verkligheten, men jag heter Asta här. Jag bor med min man och två hundar i Småland. I ett hus från början av förra sekelskiftet som vi roar oss med att renovera. Våra erfarenheter där är att man hinner aldrig så mycket som man vill och att allting tar alltid längre tid än man tror. Min blogg har funnits i några år och startades mest för mig själv egentligen. Jag har inget budskap och jag har inte något speciellt spännande liv. Men dels tycker jag det är kul att bygga lite på websidor och dels är det ett bra sätt att föra en logg på vad man gör. Framförallt nu när vi har hus. Att det hittar hit en del människor är naturligtvis en bonus. Jag har en genmutation som gör att jag har hemokromatos, något som det finns lite information om här på sidan. I övrigt så tycker jag om att fixa och dona. Att snickra och att göra allt möjligt annat pyssel som jag kommer på. Älskar att lära mig nya saker och det är viktigt att alltid ha ett projekt på gång. Den som vill skicka mig ett mail kan göra det på adressen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *