Tillbaka på löpbandet

Idag var vi på gymmet sambon och jag. Testade löpbandet igen efter att ha haft ett uppehåll p.g.a. benhinnorna. Gick jättebra! Orken fanns där och jag körde löpning 3×4 minuter. Hade orkat mera, men började känna av benhinnorna så jag la av där. Vill INTE ha tillbaka den värken. Körde styrketräning också efter det. Skall gå tillbaka på onsdag och testa löpbandet igen. Tänk om jag kunde få igång löpningen igen! Jag tycker inte det är så roligt att springa, men det är liksom enkelt och det är så bra att "bocka av". Men jag tror att jag vill springa löpband ett tag även om jag springer ute. Märker att jag kan lära mig springa fort bättre där. Ute så kan man ju enkelt ändra hastigheten utan att tänka på det, ändrar jag hastigheten på löpbandet så åker jag ju av! Något som sambo gjorde häromsistens (fniss) när han tänkte dricka samtidigt som han sprang. Pang! så satt han i räcket bakom löpbandet.

 

Igår var vi en sväng på stan och slutade på puben med öl och popcorn. Vi är lite sjuka av oss sambon och jag. Vi älskar att gå på puben på eftermiddagen, när det är lugnt och man får bästa fåtöljerna utan att behöva trängas. Vi går ofta ut direkt efter jobbet eller på lördag eftermiddag och går hem innan rusningen kommer. OK – lite knäppt, men eftersom vi är likadana så fungerar det ju bra.

Har köpt nya långbyxor men blir inte färdig att sy upp dem. Hur typiskt är det?? Tänker hela tiden "jag skall fixa dem imorgon". Snart måste jag tänka att "jag fixar dem NU!". Kanske skall göra det förresten?!?  Ja! Jag fixar dem NU!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *