National Treasure

Igår såg vi National Treasure, med Nicholas Cage som den nye Indiana Jones. Nicholas Cage spelar Ben Gates som har ärvt en gåta av sin far och farfar. En gåta som skall förmodas leda till en enorm skatt. För att kunna ha råd att hitta skatten har han lierat sig med en rik skurk. Dumt!

Till skillnad från sina förfäder så når Ben långt i sin strävan att lösa gåtan. På vägen får han problem med sin rika skurk-partner och med FBI som blir inblandade när någon stjäl The Declaration of Independence.

Den här filmen är en blandning av Indiana Jones och Da Vinci-koden. Fast ingen bra blandning. Det är väl en ganska spännande gåta de försöker lösa, men jag tycker inte att handlingen riktigt räcker till hela filmen. Det är ganska långa avsnitt som är händelselösa och jag satt flera gånger och funderade på att snabbspola.

Om Asta

Välkommen hit vare sig du varit här förut eller inte. Jag som skriver här är en kvinna i medelåldern får man väl säga nu för tiden, och jag heter inte Asta i verkligheten, men jag heter Asta här. Jag bor med min man och två hundar i Småland. I ett hus från början av förra sekelskiftet som vi roar oss med att renovera. Våra erfarenheter där är att man hinner aldrig så mycket som man vill och att allting tar alltid längre tid än man tror. Min blogg har funnits i några år och startades mest för mig själv egentligen. Jag har inget budskap och jag har inte något speciellt spännande liv. Men dels tycker jag det är kul att bygga lite på websidor och dels är det ett bra sätt att föra en logg på vad man gör. Framförallt nu när vi har hus. Att det hittar hit en del människor är naturligtvis en bonus. Jag har en genmutation som gör att jag har hemokromatos, något som det finns lite information om här på sidan. I övrigt så tycker jag om att fixa och dona. Att snickra och att göra allt möjligt annat pyssel som jag kommer på. Älskar att lära mig nya saker och det är viktigt att alltid ha ett projekt på gång. Den som vill skicka mig ett mail kan göra det på adressen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *