National Treasure

Igår såg vi National Treasure, med Nicholas Cage som den nye Indiana Jones. Nicholas Cage spelar Ben Gates som har ärvt en gåta av sin far och farfar. En gåta som skall förmodas leda till en enorm skatt. För att kunna ha råd att hitta skatten har han lierat sig med en rik skurk. Dumt!

Till skillnad från sina förfäder så når Ben långt i sin strävan att lösa gåtan. På vägen får han problem med sin rika skurk-partner och med FBI som blir inblandade när någon stjäl The Declaration of Independence.

Den här filmen är en blandning av Indiana Jones och Da Vinci-koden. Fast ingen bra blandning. Det är väl en ganska spännande gåta de försöker lösa, men jag tycker inte att handlingen riktigt räcker till hela filmen. Det är ganska långa avsnitt som är händelselösa och jag satt flera gånger och funderade på att snabbspola.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *