ONT!

Jag har så förbenat ont i en(?) muskel i ryggen. Över skulderbladet ungefär. Skitont. Kunde knappt sova i natt trots Zonsalva. Förmodar att det är sittställningen vid den bärbara datorn som ställt till det för mig. Jag sitter alltid med bärbara datorn i soffan och det är bara att konstatera att den arbetsställningen hade inget skyddsombud gått med på. Men jag tycker ju så himla mycket om att sitta i min soffa!! Kommer ni ihåg den där låten med Susanne Alfvengren. "Det är liksom magneter i min soffa." eller något sådan. Kände i alla fall SÅ igen mig när den låten kom. Ända sedan jag var liten har soffan varit min trygghet. När jag var skraj för något eller ville vara riktigt ifred brukade jag sätta mig bakom soffan (som stod mot en vägg). Konstigt nog så älskade min hund, som jag skaffade senare i livet, att gömma sig under soffan. Även om det blev väldigt besvärligt för honom att ta sig dit när han blev vuxen. Men han la sig på sidan på något vis och drog sig in. Hm – var kom detta ifrån. Det jag pratade om var ju att jag har ONT! Aj!

 

Jag har fått en idé om att jag skall läsa om alla mina deckare. Och det är några stycken, jag lovar. Vi får se hur länge det håller. Kommer ju i så fall att synas under läslistan på min sida.

Fick i alla fall idén igår kväll när jag blev så trött på den bok jag håller på att läsa nu. Köpte en bok på pocketshop för ett tag sedan och den är så erbarmligt tråkig. Men jag SKA läsa ut den. Kan dock behöva en lite roligare bok att variera med då och då. Och igår högg jag första deckaren i hyllan. Det var i och för sig inte som så att jag kom på den helt och hållet igår. Jag har gått ett tag och tänkt att jag skulle läsa om några av mina deckare. Nu får vi väl se hur det blir. Den som lever får se.

Ser ut att bli riktigt fint väder idag. Soligt och fint. Igår hade vi åska i luften här, det var 23 grader varmt och så kvavt så att det knappt gick att andas. Hoppas luften blir skönare idag. Skall visst bli kanonväder i helgen. Skulle inte vara precis otrevligt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *