Miljonär eller?

Idag fick jag ett mail med bland annat följande innehåll:

 

"We are pleased to inform you of the result of the lucky winners of the INTERNATIONAL EURO LOTTERY PROMTION PROGRAM held on the 22th May, 2005. Your e-mail address is attached to ticket number 53455668899EULl59 with serial number 7646972EULl945 which drew lucky numbers 12-17-19-21-23-29 and consequently won in the 1st category.
You have been approved as the beneficiary for a lump individual payout of ($1,500,000,00. USD) one Million, Five Hundred Thousand United States Dollars. "

 

Så nu är man alltså mångmiljonär. Skämt åsido så satt jag och undrade vad fasiken de vinner på sådana här mail. Tills jag läste slutet på mailet en gång till.

 

"please be informed that all winners are liable for notarisation and administrative charges."   Alltså är det som så att folk skall skicka in pengar till det här stället för att de skall hjälpa dem få ut alla de där miljoner pengarna. Och så kommer det så klart inga miljoner.

 

Så jag är förmodligen inte miljonär i alla fall. Suck!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *