Trötthetsattacker

Som jag skrivit tidigare jobbar jag nu 75%. Det funkar ganska bra, men jag märker emellanåt att jag blir grymt trött. Igår när jag kom hem från jobbet var jag så trött så att jag bara slocknade i soffan. Sov som en gris. Ändå kunde jag faktiskt sova i natt. Bra!

 

Egentligen är det inte klokt det här att man liksom skall "vänja sig vid" att arbeta igen. Jag menar, jag har arbetat i hela mitt vuxna liv, varför skall man behöva vänja sig vid det. Samtidigt så vet jag också att jag inte är exakt samma person idag som jag var innan väggen. Jag hoppas emellertid att jag mer och mer kommer tillbaka för jag tyckte bättre om den personen jag var förut. Den personen klarade dessutom av att jobba 100%!!

 

Fast jag är nöjd också. Jag har ändå lyckats bra med att ta mig tillbaka efter väggen. Och jag har verkligen jobbat för att bli bra också och det är ju kul att se att ens ansträngningar gjort nytta.

 

Idag har jag en ledig dag. Sov till nio, och låg sedan och drog mig i sängen till tio. Normalt sett är jag inte en sådan person som gillar att ligga och dra mig när jag väl har vaknat, men idag var det skönt. Man skall väl ändra på sina vanor emellanåt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *