Trötthetsattacker

Som jag skrivit tidigare jobbar jag nu 75%. Det funkar ganska bra, men jag märker emellanåt att jag blir grymt trött. Igår när jag kom hem från jobbet var jag så trött så att jag bara slocknade i soffan. Sov som en gris. Ändå kunde jag faktiskt sova i natt. Bra!

 

Egentligen är det inte klokt det här att man liksom skall "vänja sig vid" att arbeta igen. Jag menar, jag har arbetat i hela mitt vuxna liv, varför skall man behöva vänja sig vid det. Samtidigt så vet jag också att jag inte är exakt samma person idag som jag var innan väggen. Jag hoppas emellertid att jag mer och mer kommer tillbaka för jag tyckte bättre om den personen jag var förut. Den personen klarade dessutom av att jobba 100%!!

 

Fast jag är nöjd också. Jag har ändå lyckats bra med att ta mig tillbaka efter väggen. Och jag har verkligen jobbat för att bli bra också och det är ju kul att se att ens ansträngningar gjort nytta.

 

Idag har jag en ledig dag. Sov till nio, och låg sedan och drog mig i sängen till tio. Normalt sett är jag inte en sådan person som gillar att ligga och dra mig när jag väl har vaknat, men idag var det skönt. Man skall väl ändra på sina vanor emellanåt.

Om Asta

Välkommen hit vare sig du varit här förut eller inte. Jag som skriver här är en kvinna i medelåldern får man väl säga nu för tiden, och jag heter inte Asta i verkligheten, men jag heter Asta här. Jag bor med min man och två hundar i Småland. I ett hus från början av förra sekelskiftet som vi roar oss med att renovera. Våra erfarenheter där är att man hinner aldrig så mycket som man vill och att allting tar alltid längre tid än man tror. Min blogg har funnits i några år och startades mest för mig själv egentligen. Jag har inget budskap och jag har inte något speciellt spännande liv. Men dels tycker jag det är kul att bygga lite på websidor och dels är det ett bra sätt att föra en logg på vad man gör. Framförallt nu när vi har hus. Att det hittar hit en del människor är naturligtvis en bonus. Jag har en genmutation som gör att jag har hemokromatos, något som det finns lite information om här på sidan. I övrigt så tycker jag om att fixa och dona. Att snickra och att göra allt möjligt annat pyssel som jag kommer på. Älskar att lära mig nya saker och det är viktigt att alltid ha ett projekt på gång. Den som vill skicka mig ett mail kan göra det på adressen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *