På gymmet

Idag har jag haft en arbetsfri dag. Är uppe i 75% nu och tänker göra som så att jag har en ledig dag i veckan. Idag gick jag till gymmet. Var där i nästan två timmar. Cyklade, rodde och styrketränade. Och så tittade jag på folk. Det är värst vad folk är viktiga nu för tiden. De måste ha mobiltelefonen med sig även in på gymmet. Jag såg en som gick på löpbandet som han pratade i telefon. Och när jag satt och rodde började det pipa vid sidan av killen som rodde bredvid mig. Där hade han en liten mobil bredvid sig på golvet. Och han tog så klart samtalet och under samtalets gång så försökte han faktiskt ro under tiden. Blev lite snett eftersom han bara kunde dra i roddmaskinen med ena handen.

 

Är det verkligen så viktigt att vara tillgänglig hela tiden? Jag förmodar att de tycker de är väldigt viktiga personer. För min del tycker jag bara de ser löjliga ut.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *