På gymmet

Idag har jag haft en arbetsfri dag. Är uppe i 75% nu och tänker göra som så att jag har en ledig dag i veckan. Idag gick jag till gymmet. Var där i nästan två timmar. Cyklade, rodde och styrketränade. Och så tittade jag på folk. Det är värst vad folk är viktiga nu för tiden. De måste ha mobiltelefonen med sig även in på gymmet. Jag såg en som gick på löpbandet som han pratade i telefon. Och när jag satt och rodde började det pipa vid sidan av killen som rodde bredvid mig. Där hade han en liten mobil bredvid sig på golvet. Och han tog så klart samtalet och under samtalets gång så försökte han faktiskt ro under tiden. Blev lite snett eftersom han bara kunde dra i roddmaskinen med ena handen.

 

Är det verkligen så viktigt att vara tillgänglig hela tiden? Jag förmodar att de tycker de är väldigt viktiga personer. För min del tycker jag bara de ser löjliga ut.

Om Asta

Välkommen hit vare sig du varit här förut eller inte. Jag som skriver här är en kvinna i medelåldern får man väl säga nu för tiden, och jag heter inte Asta i verkligheten, men jag heter Asta här. Jag bor med min man och två hundar i Småland. I ett hus från början av förra sekelskiftet som vi roar oss med att renovera. Våra erfarenheter där är att man hinner aldrig så mycket som man vill och att allting tar alltid längre tid än man tror. Min blogg har funnits i några år och startades mest för mig själv egentligen. Jag har inget budskap och jag har inte något speciellt spännande liv. Men dels tycker jag det är kul att bygga lite på websidor och dels är det ett bra sätt att föra en logg på vad man gör. Framförallt nu när vi har hus. Att det hittar hit en del människor är naturligtvis en bonus. Jag har en genmutation som gör att jag har hemokromatos, något som det finns lite information om här på sidan. I övrigt så tycker jag om att fixa och dona. Att snickra och att göra allt möjligt annat pyssel som jag kommer på. Älskar att lära mig nya saker och det är viktigt att alltid ha ett projekt på gång. Den som vill skicka mig ett mail kan göra det på adressen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *